Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Fotografski natečaj LEDENA UJMA ALI LEDE... 13. 4. 2014  
       
 
Ste med letošnjim ledenim objemom naredili kakšno zanimivo fotografijo? Bi želeli svoj pogled na dogajanje deliti z drugimi?

Mladinski center Postojna v sodelovanju z območno izpostavo JSKD Postojna objavlja natečaj za izbor najboljših fotografij na temo februarske ledene ujme.

Pošljite nam ujete trenutke in delite z nami in ostalimi svoj pogled na ta čas!


Način prijave
atečaj je namenjen vsem, ki se s fotografijo ukvarjate ljubiteljsko. Za sodelovanje na natečaju pridejo v upoštev dela, ki prikazujejo ledeno ujmo, njene posledice in povezane aktivnosti. Največ 3 fotografije v digitalni obliki pošljite do 13. aprila 2014 na e-poštni naslov zled@mcp.si. Velikost fotografij mora biti najmanj 4 miljone pik, fotografije pa lahko opremite tudi z naslovi. V e-poštnem sporočilu dodajte svoje ime, priimek in telefonsko številko.

Izbor fotografij za razstavo
Izbor fotografij za udeležbo na razstavi bo opravila komisija. Izbor bo potekal med 13. in 20. aprilom, v tem času člani komisije ne bodo imeli dostopa do informacij o avtorjih fotografij, izmed prejetih del pa bo komisija izbrala največ 20 fotografij. Vse sodelujoče bomo najkasneje do 22. aprila prek e-pošte obvestili o rezultatih izbora.

Razstava in glasovanje za najboljšo fotografijo
Izbrana dela bodo na ogled na razstavi od 25. aprila do 9. maja v Mladinskem centru Postojna. V času razstave bodo obiskovalci lahko glasovali za najboljšo fotografijo. Med prve tri fotografije se bodo uvrstila dela z največ prejetimi glasovi različnih avtorjev. Rezultate natečaja bomo razglasili 9. maja v Mladinskem centru Postojna.

Več informacij
Za dodatne informacije pošljite sporočilo na  e-poštni naslov zled@mcp.si ali pokličite na tel. št. 051 840 004.

 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   3  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004