Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Večer Stand-up komedije... 30. 8. 2020  
       
 
O večeru
Že tradicionalno bo kolektiv Ceh za smeh pripravil večer stand-up komedije na Zmaju. Tudi tokrat bomo zadnjo nedeljo v mesecu gostili odlične komike, ki nas bodo razvedrili … Ker smeh je pol zdravja, za drugo poloico poskrbi NIJZ :)  

 
     
     
Tin Vodopivec
Tin je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov, idejni oče Festivala Panč, njegova neizmerna delovna energija ter neškodljiv humor pa mu odpirata vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva.
Z Borisom Kobalom je navdušil Slovence s predstavo Staro za novo, pred kratkim pa je dokončal stand up turnejo preko sedmih držav, kjer je nastopal v sedmih različnih jezikih, pod streho pa je spravil že 5 samostojnih celovečernih predstav, tudi posnetih in predvajanih na TV.
 

 
     
     
Klemen Bučan
Klemen je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam.
Več kot 7 let dela na radiu, že eno leto vodi jutranji program - KUL JUTRO na Radiu Ekspres. Svoj TV voditeljski krst pa je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov. Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom "Survivor - Na robu preživetja", gledali pa smo ga tudi v športno-zabavni oddaji "Dan za trening" na Kanalu A.
V Stand-up svetu je prisoten že 14 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.
 

 
     
     
Ajda Peternel
Ajda je komičarka mlajše generacije, študentka kiparstva, ki se ne more znebiti misli na to, kako brezvezen je njen študij.
Ne more se pohvaliti z veliko nastopi, lahko pa se pohvali s tem, da je vsakič nasmejala še tako resne obiskovalce.
 

 
     
     
Andrej Težak Tešky
Tešky je boter slovenske stand-up komedije in eden od komikov, ki je slovensko stand-up komedijo postavljal na noge in odvijal iz plenic.
Pojavlja se za odrom, na odru, pod njim in okoli njega, je povezovalec, MC, ogrevalec (flafer) in komik. Izkušnje iz improvizacijskega gledališča je spretno unovčil in je odličen mojster atmosfere in komuniciranja z občinstvom. Nastopal je na številnih slovenskih festivalih, prehodil odre večine slovenskih klubov, obrabljal čevlje na hrvaških prizoriščih, preletel kanal in nasmejal Angleže, navdušil pa tudi turiste in potapljaške inštruktorje v Indoneziji.
V zadnjem obdobju sta ga obsedla tek na dolge proge in dobrodelnost, združil je komedijo, šport in skrb za pomoči potrebnim pod imenom #standupmaratonec, in v treh letih pretekel najprej Slovenijo, prehodil slovenske vrhove in nazadnje še pretekel Jugoslavijo.
Vse je primerno je tudi za otroke.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   1  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004