Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Žur z Mojco in zmajčkom Spinijem... 30. 8. 2008  
       
 
Mojci sta ples in glasba že od malega pomemben del življenja. Aktivna je na področju plesnega izobraževanja, posveča pa se tudi glasbeni karieri in vodenju otroške televizijske oddaje "Mojca in Medvedek Jaka". Veselje do dela z najmlajšimi jo je usmerjalo tudi pri izbiri študijske smeri. Po poklicu je namreč diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Znanje in izkušnje je spretno vpletla v delo plesne učiteljice, koreografinje in vodje plesne šole Spin iz Velenja.
Učenje plesa, predvsem najmlajših, poleg plesnega znanja zahteva tudi sposobnost animacije, s katero se Mojca vsekakor lahko pohvali. Simpatična, vedno nasmejana in polna energije, na nastopih svoje pesmi nadgradi še s plesnimi koreografijami. Otroci se tako na njenih nastopih ne bodo naučili samo novih pesmic, ampak bodo, s pomočjo palete glasbeno-didaktičnih iger, osvojili tudi osnovne plesne korake.
Albuma: "Beži Jaka" ter "Moj medvedek Jaka" sta bila uspešno predstavljena širom Slovenije. Tretji projekt: "Spini gre v plesno šolo" predstavlja vrhunec pevkine kariere, ki bo prav gotovo navdušil številne "male" kratkohlačnike.

 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004