Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert The Bulemics (ZDA) & Fights And F... 8. 10. 2010  
       
 
The Bulemics (ZDA)
Bulemics so petčlanski punk rock odtrganci iz Austina, Teksas, nastali v alkoholni omami leta 1996. V letih obstoja so izdali veliko število singlov in sedem albumov. Bulemics s svojo ostro in zafrkantsko glasbo niso ravno bend za zaljubljene. Divji in zabavni v živo, so postali garancija za odlično punk zabavo in njihov moto je le eden: zabavaj se kot da je zadnjič, saj nikoli ne veš kdaj se lahko zabava konča.Zvokovno blizu bendom kot so ZEKE, Electric Frankenstein, pa tudi groove kakih Anti Seen se najde v njihovi glasbi, kar niti ni čudno, saj so s temi bendi delili tako založbe kot odre. Tudi po sedmih ploščah in vsakoletnih turnejah se BULEMICS najbolje počutijo na odru, in prav nobenega znaka ni, da bi se želeli upočasniti. Dokler ne bodo stene vsake teenagerke v svobodnem svetu polepljene z njihovimi fotografijami, The BULEMICS ne bodo odnehali.
The Bulemics so leta 96 izdali dva singla, katerim je tudi zelo hitro sledila prva plata z naslovom "Old Enough To Know Better...Too Young To Care" za takrat zelo prodorno JUNK RECORDS. Hkrati so se pojavili tudi na kompilacijskih ploščah skupaj z bendi kot so River City Rapist, Zeke, The Dragon, Candy snatchers, The Vaccines, Electric Frankenstein in mnogimi drugimi. Te kompilacijske izdaje so danes ocenjene kot ene izmed najboljših in avtentičnih punk kompilacij, in Bulemics so se tudi po njihovi zaslugi podili po odrih širom ZDA.
Druga plata z naslovom Good Times Rock and Roll"(1999) izide za založbo Man's ruin records kultnega založnika in aktivista Franka Kozika. Zasnovana je kot split CD, ki si ga Bulemics delijo z bendom River City Rapist, ki združuje člane bendov Didjits ( Doug Evan, kitara), Dwarves in QUOTSA ( Nick, bas kitara), bobnar Bulemicsov ( Hell Sancho) in vokal John Mottard. Glasbo Bulemics je produciral Greg Hetson ( Red Cross, Bad religion, Circle jerks), Rapiste pa člam Butholle Surfers, Jeff Pinkus.
Ko je založba Franka Kozika zaprla svoja vrata, in odslovila bende, so se Bulemics preselili k škotski založbi TSB, in izdali svoj tretji album, Talk dirty to me, ki mu je kmalu sledil tudi četrti izdelek, Soundtrack To the Apocalypse, to pot ponovno v domovini.Seveda se Bulemicsi tudi dandanes ne ustavijo,
Saj so prisotni na kompilacijah kot npr::Death To False Metal, Tribute to Anti Seen in nešteto drugih.Še vedno pa se najraje podijo s kombijem po dolgih cestah ZDA in Evrope, kjer ravnokar začenjajo svojo evropsko turnejo.
 

Muzika Muzika myspace...
 
     
     
Fights And Fires (VB)
Fights and fires so mlad hardcore/punk/rock bend iz Worcestera v Angliji. V sklopu svoje evropske turneje predstavljajo novi EP z naslovom Will It Be My Curse?. EP je izdala neodvisna založba Lockjaw records, bolj znana po izdajah zasedb kot so Unsane in Zen Guerrila. Britanski časopis Rock Sound, ki izrazito hvali njihov EP, glasbo Fights and Fires opisuje kot mešanico At the Drive In, Hot Water Music, The Bronx i Hüsker Dü in pravi: „…music thats by hardcore lovers for hardcore lovers.“.  

myspace...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004