Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert: Sell Out, Gutti, Bohem... 23. 8. 2008  
       
 
Gutti
Skupina bo predstavila svoj prvenec z naslovom All Eyes on You. Privlačno indie rock glasbo z elektronskimi vložki, ki jo ustvarjajo, bodo predstavili v živo. Skupina Gutti ustvarja glasbo, ki poslušalce hitro pritegne. Indie rock z različnimi primesmi, ki mu prepoznavnost dajejo elektronski vložki – zanimivi in privlačni urbani zvoki, kakršnih v Sloveniji ni veliko. Na debitantski plošči All Eyes on You, ki jo bodo tokrat predstavili,  je zbranih 11 avtorskih pesmi v angleškem jeziku, ki jih je pet članov skupine ustvarilo v preteklih treh letih.  

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Bohem
Skupina Bohem svoje nore ideje sestavlja v Trbovljah. Čeprav so vsi iz različnih koncev Slovenije, se jim je uspelo uskladiti, najti prostor in pljuniti v roke. S trdim delom in kratkimi koraki so v svoje okrilje počasi začeli dobivati zvesto publiko. Energični nastopi, stik s publiko, petje s čustvi, igranje s srcem, vse to jim je odprlo pot, publiki pa stalilo ledeni zid. A fantje še naprej trdno delajo, trudijo se še vedno, na vsakem koraku... 26. 01. 2004 je eden izmed pomembnejsšh datumov, saj so takrat izdali svoj prvenec Življenje ni zločin pri založbi Melopoja. 10 avtorskih skladb, ki so bile med poslušalci in kritiki odlično sprejete! Pompozna godala v živo, deklamirani citati, ženski pevski zbor, elektronika, mešanje zvrsti itd. pa so zgoščenko naredile še bolj udarno in poslušljivo. V živo pa band naredi več kot le odličen koncert.
 

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Sell Out
Zasedba se po dveletnem predahu spet vrača v pravo ska formo. Z novim pevcem in še bolj usmerjeni v novodobni (in stari dobri) ska bodo pognali v »moving« še tako zapete obiskovalce Zmaja. Osemčlanska zasedba, kombinacija kitar in brassov, prihaja iz Kočevja in reže ter piha že od leta 2002. Trentno se intenzivno pripravljajo na izid svojega prvega singla »Huanita«.  

myspace...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   26  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004