Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Nesebat in Abnormala... 24. 2. 2023  
       
 
Nesebat
Legendarnega in svetovno priznanega ansambla pink-ponk-punk žanra alternativnega rocka Nesebat ni potrebno posebej predstavljati široki postojnski množici, saj so v svoji dolgoletni uspešni karieri osvojili že marsikatero srce in dušo oboževalcev na vseh celinah, vključno z Antarktiko. Številne nagrade in priznanja (oskar, gremi, viktor, štefan, lojze) pričajo o kakovosti briljantne četverice vrhunskih glasbenikov, ki v živo svoj loj in znoj že leta in leta enakomerno puščajo na vseh največjih svetovnih odrih. Tokrat tudi v Postojni.
Več o Nesebat si lahko preberete na Wikipedii in Googlu. Vse tri uradne izdaje je mogoče najti na Bandcampu in vseh pretočnih platformah. Premorejo tudi izjemno priljubljena FB in Instagram profila. Ne zamudite te travmatične multimorbidne post glasbene izkušnje!

 

youtube... myspace... www...
 
     
     
Abnormala
Abnormala so skupina štirih ustvarjalcev glasbe, ki zelo lepo pade v uho tistim, ki imajo malce divje krvi v sebi. Bend se spušča v vode punk/rock glasbe, ki vsem daje energijo, vsake toliko se pojavi tudi izjema, kot je kakšna baladica. Po novem raziskujejo tudi po grunge-u.
Prerazporejeni so po primorskem delu Slovenije. Timotej in Matevž sta iz Postojne kjer ponavadi tudi vadijo, Sanja živi v Kopru Filip pa v njegovi okolici.

 

myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004