Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Mojo hišni band, Antioksidanti... 6. 12. 2013  
       
 
Mojo hišni band je nastal v baru Mojo Caffe, kjer je improviziralo in igralo veliko odličnih glasbenikov. To zanimivo lokacijo na cesti med Kanalom in Tolminom nad reko Sočo so obiskovale različne slovenske skupine. Med drugimi tudi Elvis Jackson, ki so v tem baru posneli  videospot.
 
Zgodba Mojo hišnega banda (MHB) se je lepo kronološko razvijala. Zaobjela je vse etape dobrega ustvarjanja glasbe in to se po treh letih delovanja skupine nedvomno pozna. V prostoru za vaje, ki je na srečo vseh nas odprt za javnost in vsak lahko uživa v njihovi glasbi, so dneve in večere pridno vadili in snemali. In tako je tudi nastal material za Mojo hišni band. Njihova glasba je zelo odprta, tako kot so njihove vaje. V skladbah MHB lahko slišite različne glasbene žanre, vse skupaj pa so poimenovali esperanto blues.

Mojo hišni band je nastal iz jamm session-ov v Mojo Caffe-ju, kjer je
improviziralo preko 80 glasbenikov. Skoraj vse te večere se je snemalo in tako je nastal material za Mojo hišni band. Zaradi tega je glasba zelo širokega spektra (rock, rock & roll, boggie, funk, jazz, blues, reggae, ska). V MHB nastopajo glasbeniki različnih glasbenih žanrov, kar daje glasbi in koncertnim nastopom dodaten čar in širino.
 
V skupini so:
Aleš Valentinčič - kitara Peter Šavli - kitara Simon Kovačič - kitara Aleks Berdon - bas kitara Gal Furlan - bobni Mojca Velikajne - vokal
 
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004