Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert: Mariachi Viajeros de Jalisco (Me... 15. 8. 2008  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mala Suerte (Fr)
Angažirani in zabavni francozi Mala Suerte bodo brez dvoma spravili v dobro voljo in razmigali vse ljubitelje poskočnega latino ska rocka. Vplivi Mano Negra, Ska P so več kot očitni in zabava je brez dvoma zagotovljena. Njihova glasba zabeležena do sedaj na dveh malih ploščah in albumu »El Senior del Mundo« je razgibana, dinamična, pozitivna z veliko različnimi glasbenimi ter predvsem latino vplivi, ritmi in začinjena s francoskimi teksti. Mala Suerte so: JJ: vokal - kitara, Olivier: bas, Vincent: bobni, Luc: pozavna - vokal, Philippe: trobenta - vokal, Jérôme : saksofon, Franck: perkusije, Audrey: spremljajoči vokal.  

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Mariachi Viajeros de Jalisco (Meh)
Mariachi Viajeros de Jalisco so avtentična mehiška skupina mariači. Glasbena skupina ohranja bogato folklorno tradicijo, ki jo pri nas poznamo predvsem iz filmov in s turističnih potovanj po Mehiki. Mariači predstavljajo eno od ikon mehiške ljudske kulture, ki se je razširila v druge dele sveta in je prepoznavna kot tipično mehiška, čeprav je tamkajšnja glasbena kultura izredno raznolika in bogata. Čalni skupine so po poklicu vsi glasbeniki. Pravijo: "Imamo pač to srečo, da smo doma iz Jalisca, od koder izvirajo mariači". Danes obstaja v Mehiki če ne na tisoče, pa vsaj na stotine skupin mariači. Igrajo raznovrstno glasbo, od tako imenovanih son, corridos, rancheras, boleros, huapangos do mehiškega valčka in polke ter drugo popularno glasbo. Mariachi Viajeros de Jalisco bodo tudi s svojimi tradicionalnimi "uniformami" pričarali mehiški večer.
 

 
     
     
Aleš Hadalin in Franci Vrtačnik
Jazz pevec Aleš Hadalin se zadnja leta ukvarja predvsem s samostojnim pevskim delom, s promocijo človeškega glasu. Izdal je zgoščenko Kako lepo je, na kateri je zbrana glasba iz vseh njegovih ustvarjalnih obdobij, od ljudske glasbe, jazza preko šansona do njegovih pevsko-glasbenih eksperimentov. S harmonikarjem Francijem Vrtačnikom bosta na tokratnem koncertu izvajala program slovenskih in tujih evergreenov.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   10  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004