Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Boredom (AUT), Scraiste (AUT), H... 18. 12. 2010  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boredom
Boredom vsekakor niso dolgočasni in zdaleč od tega, da bi bili novinci. Nekateri njihovi člani so že nastopali v postojnskem MCP-ju in sicer kot člani bendov Pledge Alliance in Plague Mass. Letos poleti pa so se v sklopu kratke balkanske turneje ustavili tudi v bližnji, pivški Hiši kulture. Vplive za ustvarjanje črpajo iz tistih crust hardcore bendov, ki so d-takt zmešali skupaj z rokerskimi prijemi. Pričakujte hiter in močan "bager" v stilu Bombenalarm, Monster in Burial. Poleg tega so eden od najbolj aktivnih DIY bendov v Evropi, saj nenehno igrajo in turajo po Evropi in Balkanu ter izdajajo nove plošče. Split 7" s Sand Creek Massacre je pred kratkim izšel v kolaboraciji večjih evropskih založb, med njimi tudi za domačo založbo PandaBanda. Člani benda pa niso dejavni samo pri organizaciji koncertov v Gradcu, pač pa tudi na političnem področju v njihovi regiji.   

www...
 
     
     
Scraiste
Scraiste predstavljajo kolektiv zelo aktivnih in politično angažiranih skvoterjev iz Dunaja. Zase skromno pravijo, da so samo "do-it-yourself hardcore punk crust" bend oziroma kakorkoli jih poimenujejo drugi. Leta 2007 sta projekt ustanovila dva sedanja člana iz preminule zasedbe Mutatia. Nato so svoje prve štiri koncerte odigrali pod imenom Abdera. Njihova posebnost je, da so v svojo glasbo vključili zvoke žage in synth-a ter tako razbili današnjo monotonost in neoriginalnost v glasbi.
 
 

www...
 
     
     
Human Host Body
HHB še vedno iščejo kompromis med hitrim divjanjem in počasnim umiranjem. Mešanica crusta, deathmetala in sludga je postala stalnica Istrskih dečkov. Besedila so še vedno usmerjena proti civilizaciji, kjer črpajo ideje iz anarho-primitivističnih avtorjev kot so John Zerzan, Kevin Tucker in Daniel Quinn.    

myspace...
 
     
     
Leechfeast
Leechfeast so zelo mlad bend, ki je nastal letos maja. Združujejo člane Melete, Acrid Sunday in Growing Rats. Domujejo v Pivki, čeprav so člani iz različnih koncev (Postojna, Krško, Knežak, Pivka). Leechfeast igrajo težek sludge-stoner zmešan z drvečim d-beat crustom. Spominjajo na Thou in Fall Of Efrafo   

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   3  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
 Varun 8. 8. 2013 ob 19.26 
Badjatt.net site host now
 
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004