Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert Armagedon Tim, Zlatko & Optimisti... 30. 8. 2008  
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gušti in Polona
 GP je poleg Guštija (kitara in vokal) in Polone (vokal) sestavljen iz talentiranih in priznanih glasbenikov : Peter Dekleva (kitara), Tony Montana (bas), Andrej Zavašnik (bobni) in Luka Jamnik (klaviature). Album "GP" je izšel januarja 2005 ter takoj skočil na drugo mesto lestvice Slo Top 30, na kateri se je obdržal dalj časa. Za glasbeniki je več uspešnih nastopov, s katerimi so dokazali, da so pop in rock nadgradili in ponesli v nove dimenzije. Nastopi se večkrat sprevržejo v zabave urbanega groova. Album ima svež urbani zvok in je vsekakor presežek slovenskega popa. Gušti ponovno dokazuje svojo avtorsko širino, Polona pa s svojim glasom daje skladbam na albumu barvo in okus neskončnih pokrajin in mestnega vrveža. Tako v glasbi kot v videospotih in celovitem pristopu je moč začutiti, da je pozornost posvečena vsem aspektom glasbene vsebine in dizajna. Urbani pop kot ga še niste okusili.  

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Armagedon Tim
Devet postojnskih Mc-jev se je leta 2007 odločilo da združijo moči v enoten kolektiv. Pred tem so delovali kot ločene skupine oziroma posamezniki. Za seboj imajo že kar nekaj nastopov v Postojni, Sežani in Kopru.
 

myspace...
 
     
     
Zlatko & Optimisti
Zlatko je ljubljanski (fužinski) raper, katerega ime je zadnje čase veliko slišati.
Na Zmaju bo predstavil svoj prvenec “Svet je lep”, pri nastopu pa ga bo podprl njegov band “Optimisti”. Resneje se je Zlatko repanja lotil v zadnjih štirih letih, ko se je redno udeleževal freestylerskih raperskih tekmovanj in na zadnjem državnem prvenstvu postal tudi podprvak (porazil ga je le fužinski sosed Unknown). Z dolgoletnim prijateljem Cazzafuro sta pred dobrim letom pričela ustvarjati glasbo za njegov prvenec, kjer se je Cazzafura podpisal pod glasbo za celotno ploščo. Album je izšel pod okriljem novoustanovljene ulične založbe »Street 13«.
 

myspace... www...
 
     
     
St!llness (Hr)
Po mnenju glasbenih poznavalcev je ST!llness ena izmed najperspektivnejših mladih zasedb na Hrvaškem v zadnjih desetih letih. V njihovi glasbi se meša veliko vplivov, med najbolj dominantnimi so hip hop, reggae, ragga, jungle in dub, ne umanjkanjo pa niti hardkorovske distorzirane kitare. Teksti so po eni strani angažirani in malodane pankersko enostavni, po drugi strani pa občuteni, razmišljujoči in skorajda filozofski. ST!llness je nastal leta 1998 kot Yurijeva (pevec) ideja, od takrat pa se je razvil v pravi bend, ki na koncertih buha pozitivno energijo in ohranja dinamiko in raznovrstnost skozi celoten nastop.  

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   62  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004