Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert: Aleš Hadalin in Franci Vrtačni... 22. 8. 2008  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Primorske glasbene legende
Kameleoni, Faraoni, September, Halo, Bazar, Prizma…to so nekatere od skupin v katerih so igrali Danilo, Marjan, Jadran, Tulio in Nelfi. Amerika, Anita ni nikoli, Berač, Dober Dan, Greta, Jaz te nimam rad, Portorož 1905, Si še jezna name, Peškador, Tina, V San Simonu… in verjetno smo še kakšno pozabili.
Redki so slovenski izvajalci, ki se lahko pohvalijo s takim številom uspešnic. Če temu dodamo še nekaj glasbe, ki bo vse skupaj popeljala v prejšnje tisočletje, je to dogodek , kjer se bo našlo za vsakogar nekaj.
 

 
     
     
Funky Morning
Ste naveličani vsakodnevne glasbe? Imate dovolj zlajnanih bandov? Funky Morning so pravi odgovor za vas. Za razliko od običajnih bendov vam ob poslušanju glasbe zagotavljajo tudi do 50% večji užitek. Pri tem se verjetnost, da med poslušanjem zazibate z boki, kar podvoji (v primerjavi s konkurenčnimi izdelki po ocenah glasbenih sladokuscev).
 

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Aleš Hadalin in Franci Vrtačnik
Jazz pevec Aleš Hadalin se zadnja leta ukvarja predvsem s samostojnim pevskim delom, s promocijo človeškega glasu. Izdal je zgoščenko Kako lepo je, na kateri je zbrana glasba iz vseh njegovih ustvarjalnih obdobij, od ljudske glasbe, jazza preko šansona do njegovih pevsko-glasbenih eksperimentov. S harmonikarjem Francijem Vrtačnikom bosta na tokratnem koncertu izvajala program slovenskih in tujih evergreenov.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   2  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004