Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Hip Hop večer: TILL-N, UNTHER, LUKNJE V ... 9. 11. 2013  
       
 
Till-N
Domačin iz Hrašč, svoj prvi posnetek je naredil pred dvema letoma, ga predstavil prijateljem nakar so skupaj zasnovali band, s katerim oddela večino nastopov. Do sedaj so večkrat nastopali v Ilirski Bistrici, Cerknici in Postojni. Trenutno band pripravlja prvi album na katerem sodelujejo z Ljubljanskim producentom BMD-jem. Poleg delovanja v okviru banda, pa ima Till-N tudi stranski projekt kjer repa sam, brez spremljave benda, na matrice. V tej izvedbi se nam bo predstavil tudi tokrat.  

 
     
     
Unther
Prihaja iz Vipave natančneje iz Gradišča pri Vipavi. Z rapom se ukvarja že od leta 2006 in je stalnica na primorskih koncertnih odrih. 2008 je izdal svoj prvenec naslovljen "Iz ulične sence". Istega leta pa je sodeloval tudi na državnem prvenstvu v freestylu kjer se je uvrstil med najboljših 16. Udeležil se je tudi poznejših državnih freestyle prvenstev. V preteklosti je deloval znotraj različnih ekip sedaj pa je član ekipe Fresh hip-hop movement iz Nove Gorice. Skupaj s Kingom, Valterapom, Pippsom in inštrumentalisti tvori zasedbo The Freshmakers. Na odru MCPja pa se nam bo predstavil s starejšim in novim samostojnim materijalom, saj pripravlja že drugi studijski izdelek ki ga napoveduje singel in videospot "Da raztrgamo majke".  

 
     
     
Luknje v Sistemu
Tri Luknje v sistemu, Ringe, Zofa, Sick Weckov strežejo svoj rap surovo z izdajo svojega prvega albuma "Benefekt". Fantje z morja nebodo prvič zasolili postojnski oder, videli smo jih skupaj z Drill-om (Grand bar 2011), Zofa je tekmoval na prvem freestyle battlu "Bitka za Postojno", pa tudi na letošnji Brejkdens bitki na festivalu Zmaj ma mlade. Fantje dajejo lekcije v ninja stilu, skrbijo za jump off atmosfero, servirajo nepričakovan word play in dostavljajo svoj rap v trdnem stavu.  

 
     
     
Mlada Garda
Trije Pirančani, kateri so odrasli z Rap-om nosijo ime Mlada Garda. Master, Reta in Grim delajo na njihovem prvem projektu: SickTape. V njihovih lirikah lahko najdemo delivery, punchline, storytelling in njihov realen pogled na ta svet.  

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   1  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004