Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
   

Koncert Eruption in Game Over

petek, 24. 3. 2023 ob 21.00 / Mladinski center Postojna  
 

Eruption

 

Eruption Eruption Eruption
www.facebook.com/EruptionMetal eruptionthrash.bandcamp.com/
 


Apokalipsa ni nujno slaba stvar. Starogrški koren besede pomeni razodetje. Vsak konec tako ni nujno slab, vedno prinese nekaj novega. To je tudi koncept novega, že četrtega, albuma slovenskih thrash prvakov Eruption. Poguba, katastrofe, konci imperijev in ponovno rojstvo, vzpon narave in nenehno spreminjanje kozmosa.
Z novim albumom, celotno paleto čustev od besa, obupa, strahu in vedno tudi upanja, se po dobrih petih letih vračajo v Postojno. Seveda ne bojo pozabili na skladbe iz prejšnjih izdaj.

 
 

Game Over

 

Game Over Game Over Game Over
 


Game Over so se še kot najstniki zbrali leta 1988. Za vse člane je bil to prvi bend, v katerem so se šele učili vsega skupaj in precej hitro začeli s koncerti in snemanji. Označeni so bili kot crossover bend in dosegli kar lepo stopnjo prepoznavnosti. Največji uspeh je bil nastop na Novem Rocku '89 kot predskupina nemškim Destruction, koncerte pa so imeli tudi s Sarcasm, Epidemic Zone, avstrijskimi Inferno... 1990 izide kasta Tilt. Kasneje istega leta se vse zaključi. V začetku novega tisočletja so v spremenjeni zasedbi izdali CD Eclectric z novimi komadi in tudi starimi, še neizdanimi posnetki. Po 30+ letih se originalni štirje spet dobijo...
 
 
 

Priporočamo še:

 
 
 
   
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004