Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Coma Stereo in Second Chance Blow... 9. 3. 2012  
       
 
 
 
 
 
Coma Stereo
Štajerska trans galaktična naveza Coma Stereo se po space rock prostranstvu giblje od leta 2004, še preden pa je svojo stalno rezidenco našla v mariborskem kulturnem centru Pekarna, od koder njeni člani pod DIY etiketo Solar Pulse Music izdajajo svojo glasbo in organizirajo koncerte, pa je že odigrala nekaj uspešnih koncertov na domačih odrih in pred skupinami, kot so The Silver Mt. Zion Orchestra & Tralala Band in Damo Suzuki.

Svoj odrski tempo ves čas vzdržujejo s turnejami tako po Evropi, kjer so se že potepali z Experimental Dental School in 31 Knots, kot po Balkanu, v domačem klubskem prostoru pa so poleg matične zasedbe dejavni tudi v okviru stranskih projektov Nina Bulatovix in Dinozaver. Tokrat bodo v MCPju predstavljali novo ploščo z naslovom "1000 Mest".

Kvartet sestavljajo:
Tomaž Kurež (vokal, kitara),
Domen Repnik (bobni),
Sašo Stamatovski (klaviature) in
Marko Širec (bas, klaviature)
 

youtube... myspace... www...
 
     
     
Second Chance Blown
Dolgih sedem let je minilo, odkar je one man band projekt Andreja Vidica Second Chance Blown zadnjič zadonel v nekdanjem izolskem Shoto klubu. Stari zanesenjaki, ki smo bili vajeni Andrejeve neznatne koščene pojave s prodornim ekspresivnim vokalom ter zveste spremljevalke PC mašine, s katero je koval elektronske stihe v skorajda pozabljenem računalniškem DOS sistemu, smo bili včeraj priča renovirano spolirani vrnitvi v velikem slogu. Pridružila sta se mu Aljoša Mislej iz zasedb Sottomayor in Cynicism Management na basu in jabolkasti mašini ter Primož Mislej iz zasedbe Sensation na kitari.
Glasbeno napajanje znotraj industrial zapuščine ter ekspresivni Andrejev vokal sta še vedno prepoznavna emblema godbe Second Chance Blown. Dodatek kitare in bas ter izdelana elektronska kulisa pa sta dodala še bolj spoliran in definiran pečat zvoku, ki je ponekod tudi malce poplesujoč.

 

myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   8  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004