Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Ashton's Kitchen, Srečna mladin... 14. 8. 2010  
 
       
 
 
 
 
 
Srečna mladina
Leta 1993 se je iz mladostniškega zanesenjaštva rodila skupina Srečna mladina. Vzporedno z menjavami članov v naslednjih letih se je spreminjal tudi glasbeni slog, ki so ga zabeležili na svojih albumih. Za glasbeno udejstvovanje so prejeli kar nekaj nagrad in priznanj, sodelovali pa so tudi z domačimi in tujimi glasbeniki, režiserji oblikovalci, skratka s kulturnimi ustvarjalci z vseh področij.
Po petih samostojnih albumih je maja 2010 izšla nova, šesta plošča »…Pa srečno v prihodnosti!«, ki so jo posneli v lastnem vadbenem prostoru s produkcijsko pomočjo Julija Zornika. Vsebinsko je plošča družbenokritična in opisuje vse bolj očitno dekadentnost današnje družbe, temu primerno pa je izbran tudi zvok, ki zaradi močnega sporočilnega elementa ostaja surov.
 

myspace... www...
 
     
     
Hex
Lansko poletje se je porodila ideja o združitvi punk-rock elementov z elektronsko glasbo. Takoj zatem je jeseni nastal prvi single zasedbe HEX z naslovom Adrenaline, ki je požel veliko zanimanja tudi v tujini. Provokativna zmes hitrega drum'n'bassa s sintečnimi melodijami in dvema energičnima vokaloma označuje trio, ki zdaleč presega generične DJ-evske prezentacije. Člani skupine so obali dobro poznan drum'n'bass DJ in producent Dahow, bivši frontman Mi Familie - MC Omis in scream vokalist Max Power.
Po prvem singlu in videospotu je skupina že pripravila novo poslastico v EP obliki z naslovom „Party Destruction“.
 

Muzika myspace...
 
     
     
Ashton's Kitchen
Zasedba štirih vrhunskih glasbenikov o katerih je bilo že veliko slišati, so v letu 2010 združili svoje moči in pripravili okusen recept rock, funk, metal rifov in povrhu še dodali odlična besedila, in seveda vokal punce, ki podira ustaljene smernice na našem tržišču. S tem receptom so»skuhali« formacijo o kateri se še bo veliko govorilo. Mojca, Iggy, Lenart in Primož, rock kuharji ASHTON'S KITCHEN se trenutno že z vso močjo pripravljajo na vdor na slovensko glasbeno sceno. Za poletje so pripravili svoj prvi singl Brand New Day", ter vzporedno v svojem snemalnem studiu snemajo in razvijajo skladbe za svoj prvenec, album, ki naj bi prišel na glasbene police konec leta 2010.
 

myspace...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   63  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
 m.p. 3. 8. 2010 ob 20.51 
hvala za super program...14-ga pridem in to za ziher
 
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004