Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Večer Stand-up komedije... 24. 8. 2008  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stand-up komedija se zadni dve leti v Sloveniji odlično prijema in ravno Zmaj se lahko pohvali, da je to zvrst komedije gostil med prvimi. Porodno obdobje smo prerasli in danes je stand-up komedija tudi v Sloveniji postala zelo cenjena zvrst zabave.
Seveda pa si stand-up komedije nismo izmislili sami. Tako kot ime smo si Slovenci  tudi obliko nastopanja sposodili v Ameriki in pokazali na primeru, da niso čisto vse iz Amerike pripeljane stvari slabe. Tako kot tam, tudi pri nas komiki nastopajo na vseh mogočih lokacijah, najraje v zaprtih klubskih prostorih, in poskušajo nasmejati občinstvo. Gre verjetno za najtežjo obliko komedije, saj je komik prepuščen samemu sebi in dobri volji občinstva: težko, osamljeno in hudobno. "Nasmej nas ali se poberi z odra" je edino, kar gre po glavi gledalcu in tega se komiki zavedajo. In so vas pripravljeni nasmejati. Ponovno!
Komiki vam bodo tudi tokrat posredovali svoje življenske izkušnje, se poistovetili z zanimivimi dogodki in predvsem poskrbeli, da se bodo vaše trebušne mišice pretegnile. Domov boste odšli dobre volje, pripravljeni na ponedeljkovo jutro.

 

myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004