Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Podprite Zmaja! Srečanje podpornikov fes... 30. 6. 2012  
       
 
Društvo podpornikov festivala Zmaj 'ma mlade
 S pomočjo članic in članov društva smo v zadnjih treh letih festival Zmaj 'ma mlade uspeli ohraniti in pripeljati do 15. obletnice.
 
Okoliščine, zaradi katerih smo društvo ustanovili, se žal niso spremenile, še več: če je bil osnovni razlog za pridobivanje podpore prek društva zmanjšanje sredstev s strani Občine Postojna, pa se v letošnjem, 16. letu organizatorji soočajo še z velikim upadom sponzorskih sredstev. Vsi skupaj se zavedamo težke gospodarske situacije, ki se čedalje bolj odraža tudi med ljudmi, pa vendar ostajamo optimisti in verjamemo, da bo Zmaja tudi letos mogoče postaviti na noge. 
Zato vas vabimo na srečanje podpornikov festivala Zmaj 'ma mlade, v okviru katerega bomo izvedli občni zbor društva, za kulturno popestritev večera pa bo poskrbela domača trubaška zasedba Pivo in čevapi. Za hrano in pijačo bo seveda poskrbljeno!
Zmaju lahko pomagate s plačilom članarine, ki bo za leto 2012 predvidoma 20€, za šolajočo mladino in brezposelne pa 10€. Majice, ki pripadajo vsem članom, boste lahko prevzeli na vseh prireditvah festivala na Titovem trgu.
Vabimo vas, da se nam pridružite in podprete festival Zmaj 'ma mlade 2012! 
 

myspace... www...
 
     
     
Pivo in čevapi
Vse se je začelo nekega, še skoraj zimskega dne, ko so se štirje trobilci in en bobnar odločili pomagati pri šolski predstavi tako, da so zaigrali skupaj. Že s prvim nastopom so spoznali, da se bo zgodba nadaljevala in se tudi je: kmalu so se bendu pridružili še saksofonisti in začele so se (:resne:) vaje. Če se je vse začelo iz radovednosti, se je zgodba nadaljevala iz želje po druženju in dobri glasbi. Zasedba si je kmalu postavila glasbeni okvir, v katerem so se najbolje počutiliin tako postali čisto pravi 'žur pleh' bend z vsemi zvrstmi glasbe na malo bolj kaloričen način. Za njimi je vedno več nastopov, navdušili so že voliko ljudi, ki jih z veseljem pridejo poslušat.  

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   3  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004