Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Čarobno gledališče Saltimbanko: Govind... 14. 8. 2007  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pravljica o deklici Govindi in njenem sanjskem svetu, v katerem se sreča s svojim igrivim veseljem, pa tudi s svojimi primarnimi strahovi. V njenem sanjskem svetu nič ni nemogoče. Show s petimi artisti in žonglerji je igra svetlobe in teme, veselja in žalosti, strahu in poguma, ognja in vode.

Govindine sanje je najnovejša, po vrsti dvanajsta produkcija zdaj že mednarodnega Čarobnega gledališča SALTIMBANKO, ki ima sicer sedež v Mariboru. Gledališče, včasih z enim, včasih pa kar s petimi artisti, je v preteklosti skušalo v svojih predstavah na različne inovativne načine združevati cirkuške umetnosti s plesom, stand-up čarodejstvom in uličnim performansom.

Predstava Govindine sanje gre korak dlje od tipične 'buskerske', ulične predstave, pa vendar želi ostati skromna v svoji scenografiji. Edinstvenost in spektakularnost najde v združitvi plesa, ekvilibrizma, žongliranja in čarobnih iluzij, ki želi gledalca za nekaj trenutkov popeljati v fantazijski in zamaknjen, sanjski svet. Predstavi da svojstven pečat tudi hipnotična ambientalna glasbena podlaga ter zanimivi svetlobni in pirotehnični efekti…
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   11  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004