Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Breakdance Show... 19. 8. 2008  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Breakdance Show
Freestyle breakdance session z crew-ji Cele Attack (CE), GO Breakers (GO) in S.O.U.L. b-boys (Izola). Z nalomljenimi ritmi bo postregel DJ Woo-D (LJ)  

 
     
     
DJ Woo-D
Kariero je začel kot breakdancer, leta 2004 je začel zbirati vinilne plošče z zvoki raregroova/soula/funk in disca, dve leti pozneje se je odločil da se poda tudi v DJ vode. Na njegov glasbeni izraz sta poleg že naštetih zvrsti vplivala tudi euro-groove in latino glasba. Woo-D je danes eden izmed prepoznavnejših slovenskih breakbeat DJ-ev, kar potrjujejo njegovi številni nastopi na breakdance eventih, festivalih in klubih. Z letom 2007 je postal član krew-ja Code.Ep.
 

myspace... www...
 
     
     
Cele Attack
Crew sestavlja 9 članov ki skupaj nastopa že treje leto. Pred tem so nastopali za crew-je iz drugih mest. Leta 2007 so kot skupina dosegli 2. mesto na državnem, 4. mesto na evropskem prvenstvu in 4. mesto na svetovnem prvenstvu istega leta pa je nihov član Amel Hodžič na svetovnem prvenstvu zasedel 4. mesto med posamezniki. V letošnjem letu so zasedli 1. mesto na državnem in 3. na svetovnem prvenstvu.
 

 
     
     
GO Breakers
Breakdance crew sestavljen iz fantov in deklet z Goriške in Obale. Na letošnjem državnem prvenstvu so dosegli prvo mesto v kategoriji mladincev in drugo v članski konkurenci. Član Go Breakers-ov je tudi Tomi Činej, svetovni viceprvak 2006, evropski prvak 2007 in državni prvak v letih 2006, 2007 in 2008.
 

www...
 
     
     
S.O.U.L. b-boys
Kolektiv prihaja z Obale in deluje znotraj mladinskega plesnega društva Fireflame. Redno nastopajo na raznih prireditvah in se udeležujejo tekmovanj (2. mesto Brežice 2006, 3. mesto na Burning Floor battleu 1 v Izoli 2005). Njihov član Jure Vidakovič pa je tudi aktualni državni podprvak v kategoriji breakdance pionirji.  

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   8  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004