Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Ustvarimo priložnosti - pripravljalno sr... 21. 3. 2008  
       
 
Mladinski svet Slovenije v okviru programa Mladi v akciji in v sodelovanju z Mladinsko mrežo MaMa med 3. in 6. aprilom v Velenju pripravlja seminar »USTVARIMO PRILOŽNOSTI", katerega osrednja tema bodo mladi z manj priložnostmi.

NAMEN SEMINARJA
Na seminarju bomo skušali opredeliti ključne težave, s katerimi se srečujejo mladi z manj priložnostmi in iskati morebitne rešitve zanje. Spregovorili bomo o pravicah mladih, o možnostih in priložnostih ter programih, ki so jim / vam na voljo. Seveda bomo poskrbeli tudi za zabavo in dobro vzdušje!
Vaše in naše ugotovitve bomo posredovali javnosti! Izsledke seminarja bomo povzeli v dokument, ki bo predstavljen tudi na osrednjem mladinskem dogodku v času predsedovanja Slovenije Evropski uniji v aprilu 2008.

KDO SO MLADI Z MANJ PRILOŽNOSTMI, O KATERIH ŽELIMO SPREGOVORITI?
Med mlade, ki pogosteje kot drugi naletijo na zaprta vrata zagotovo spadajo mladi, ki živijo v slabih ekonomskih razmerah, socialni stiski ali v krajih, oddaljenih od urbanih središč. To so tudi mladi, ki pripadajo etničnim, spolnim, verskim in drugim manjšinam; mladi priseljenci ali potomci priseljencev. Morda bomo skupaj ugotovili, da smo pri tem tudi koga izpustili.

Pridite in delite z nami svoje izkušnje!
UDELEŽENKE in UDELEŽENCI ste lahko:
- tisti, ki vas tema mladih z manj priložnostmi zanima;
- tisti, ki ste se kdaj ukvarjali s temi mladimi;
- tisti, ki menite, da sodite ali pa ste v preteklosti sodili med mlade z manj priložnostmi.

Ne ustrašite se! Ne pričakujemo strokovnjakov; pričakujemo le, da vas tema zanima in da boste delili z nami svoja mnenja in/ali izkušnje. Delo bo potekalo v skupinah, ki jih bodo vodili mladinski delavci. Nikogar, ki tega ne bi želel, ne bomo posebej izpostavljali.

FINANCE IN ZAVAROVANJE
Za nastanitev in hrano bomo v celoti poskrbeli mi. Vsem udeleženkam in udeležencem bomo tudi povrnili potne stroške; in sicer na podlagi vozovnic za avtobus ali vlak ali (v primeru, da boste potovali z avtomobilom) v višini 0,14 eur / km + drugi stroški (cestnine ipd.).
Vsi sodelujoči boste za čas seminarja tudi nezgodno zavarovani.

KAKO SE PRIJAVITE?
Izpolnete prijavnico, ki je priložena spodaj (na roke ali računalniško) in jo pošljete po elektronski pošti na up@mss.si ali po navadni pošti na naslov: Mladinski svet Slovenije, Linhartova 13, 1000 Ljubljana, s pripisom »Ustvarimo priložnosti!«.
Tisti, ki se boste udeležili pripravljalnih srečanj, boste lahko prijavnice izpolnili in oddali že na teh srečanjih.
Zadnji rok za oddajo prijavnice je 25. marec 2008.

Prijavnica
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004