Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Tečaj šivanja pletiv z overlock stroji... 14. 3. 2015  
Tečaj ŠIVANJA pletiv z overlock stroji je namenjen vsem, ki bi radi spoznali stroje za šivanje pletiv (overlocke-entlarice) ter se ob šivanju oblačil naučili osnov dela z njimi, ne glede na to ali že poznate delo z navadnim gospodinjskim strojem ali  
       
 
 
Tečaj ŠIVANJA pletiv z overlock stroji je namenjen vsem, ki bi radi spoznali stroje za šivanje pletiv (overlocke-entlarice) ter se ob šivanju oblačil naučili osnov dela z njimi, ne glede na to ali že poznate delo z navadnim gospodinjskim strojem ali pa ste popolni začetniki v šivanju.

Če imate voljo do šivanja in željo po ustvarjanju oblačil iz jerseya oz. pletiva po svojih merah, ste vabljeni na 17,5 urni tečaj, ki se bo odvijal ob sobotah v Mladinskem centru Postojna.
Na tečaju se bomo sezanili z overlock strojem ter možnostmi šivanja, ki jih ponuja. Spoznali bomo osnovne kroje za oblačila iz pletiv, jih prilagodili svoji postavi ter zašili dva oblačilna kosa po izbiri (pajkice, obleka, majčka, pulover, harem hlače, krilo).

Overlock ali entlarica je 4 nitni stroj, namenjen šivanju pletiv oz. jerseyev, torej elastičnih materialov (pa tudi obrobljanju tkanin). Z njim hitreje pridemo do lepega izdelka, kroji za oblačila iz pletiv pa so enostavnejši.

Urnik: 14 marec, 28 marec, 11 april, 18 april, 25 april od 9.30 – 13h.

Šiviljske potrebščine, blago in stroj je potrebno prinesti s sabo, možno si pa ga je tudi izposoditi.

Cena tečaja, ki obsega pet 3,5 urnih obiskov je 65 eur. Šolajočim dijakom in študentom KŠOPP krije del cene.

Prijave so obvezne! Prijavite se na: m.premrl@gmail.com ali facebook profilu - mamishiwa ali na tel. 041 864 320, ter povprašajte za dodatne informacije.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004