Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Večer stand-up komedije Ceh za smeh... 26. 8. 2012  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na tokratnem večeru stand-up komedije bodo z nami Steve Hughes (AUS), Tin Vodopivec in Mladen Pahović (SLO), dogodek pa bo povezoval Andrej Težak Tešky.

Steve Hughes je zvezda angleškega BBCjevega showa Live at the Apollo in najprestižnejšega angleškega Michael Mcintyre’s Comedy Roadshowa. To ga uvršča med trenutno najboljše delujoče stand-up komike na svetu. Po razprodanih večerih na festivalih stand-up komedije v Sydneyu, Adelaidu in Melbournu je pred kratkim razprodal prav vse samostojne nastope v Veliki Britaniji.
Steve se je odločil, da nas s svojim obiskom pogosti tudi v Sloveniji in na hrvaškem, kjer bo skupaj oddelal 3 večere (PANČ Ljubljana, Studio Smijeha Zagreb in Zmaj ma mlade).
Kot eden najbolj zanimivih in značilnih komikov angleškega komičnega kroga je bil Steve, po tem ko je nasmejal več desettisoč ljudi na svoji samostojni turneji, povabljen na prav vse večje svetovne festivale in da se je odzval povabilu na Zmaj ma mlade je prav posebna čast. Na vseh nastopil si je pridobil številne nove oboževalce in ne rečemo preveč, če menimo, da bo tako tudi v Postojni.
Pričakujte intelegintno, k razmišljanju pozivajoče komentiranje brez ovinkarjenja. Nekoč bobnar v heavy metal bandu, si je kot komik hitro naredil ime kot učeni, filozofski, zelo nepopustljivi in provokativni izvajalec, prava paradoksalna mešanica nazaj potegnjenega šarma in jedkega humorja proti vsem pravilom.

Pridružila se mu bosta Mladen Pahovič in Tin Vodopivec, oba v Sloveniji že zelo znana in priznana komika, prvi z bolj družinskim humorjem in drugi tak, ki je všeč prav vsem.
Z Mladenom se bomo nasmejali  šalam o slovenski glasbeni sceni, aktualnem družbeno političnem dogajanju in problemih ki pestijo očeta dveh sinov, ki ju razganja.
Tin je trenutno gostitelj večerov stand up komedije v ljubljanskem Siti teatru BTC in vedno bolj prodira na evropski trg z rednimi nastopi po Veliki Britaniji in Hrvaški, ter z gostovanji v evropskih prestolnicah, kot sta Beograd in Budimpešta. V začetku leta 2011 je Tin gostoval v oddaji Spet doma z Mariom, med televizijskimi oglasi v dvorani Cankarjevega doma zabaval povabljence na Viktorjih, ob koncu junija pa vodil prireditev Miss Slovenije 2011 v živo na TV Slovenija. Novembra ga čaka izvedba solo showa 360 stopinj v Štihovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.Kot eden od očetov festivala PANČ je eden od glavnih krivcev za razvoj stand-up comedy scene v Sloveniji.
Povezovalec Tešky pa nam je tudi že zelo dobro znan kot povezovalec največjega festivala stand-up komedije v Sloveniji in na Hrvaškem ter kot odličen improvizator, ki bo znal trg pripraviti na tako odlične komike.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   9  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004