Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Večer stand-up komedije... 16. 12. 2011  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stand-up komedija
Večer stand-up komedije, ki vas bo zbudil iz zimskega spanja vsaj za en dan in vas pogrel ter vam razgibal trebušne mišice. Z vami bodo odlični stand-up komiki, ki jih bolj ali manj dobro poznate.  

 
     
     
Perica Jerković
Perica Jerković je eden prvih stand-up komikov v Sloveniji, ki smo ga spoznali kot otroka bosanskih staršev, rojenega v Bosni. Že leta 2003 je namreč prvič organiziral koprski stand-up dogodek Ceu smeh, valilnico iz katere je prišla primorska veja drugega vala stand-up komedije v Sloveniji. Perica je tudi idejni oče združenja slovenskih komikov v skupino Komikaze in eden najizkušenejših stand-up komikov pri nas. Njegov humor vsebuje precejšnjo mero (samo)ironije in sarkazma, rad pripoveduje osebne pripetljaje, ki jih kombinira z obzervacijo družbe in močnimi kratkimi šalami, učinkovitimi enovrstičnicami, ki nasmejijo tudi najbolj zahtevno publiko. S svojo pristno komedijo si je pridobil že kar lepo število privržencev. Povsem zasluženo - pod odrom, na katerem stoji on, je smeh praktično neizbežen.  

 
     
     
Janez Trontelj
Janez Trontelj je komik, ki mu nič ni prav, ne mara politikov in politične ureditve, dosti mu je otrok, še posebej njegovih, benti nad ženo, ampak ne pred njenimiočmi, najbolj pa ne mara slabih šoferjev, kar so tako ali tako vsi razen njega.  

 
     
     
Aleš Novak
Aleš Novak je mlajši komik, ki prisega na šoferski in študentski humor. Pozna zgodbe iz študentskega doma in ve zakaj je včasih zjutraj malo teže vstat.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   2  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004