Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Večer improvizacijskega gledališča... 22. 8. 2010  
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Že deseto leto nas skupina Improleptika zabava z improvizirano spontano odersko predstavo. Številni festivali in klubi se znova in znova odločajo za popestritev svojega programa z improvizacijskim gledališčem. Tudi na Zmaju smo ekipo Improleptike že večkrat gostili, tako v MCPju, v gledalki dvorani in v atriju SAZU, vedno so nas navdušili s svojimi duhovitimi domislicami.
Čuskok, 3 minute, pisalni stroj, expert za gluhoneme, to so samo nekateri od kratkih skečev, ki jih bomo videli tokrat in so popolnoma improvizirani in nepripravljeni v naprej. Scenarija improvizatorji ne poznajo, nastaja spontano v njihovih glavah. Igralci skačejo iz prostora v prostor, iz čustva v čustvo, predvsem pa skozi akcije skušajo biti čimbolj duhoviti.
V ekipi so člani različnih zasedb, ki se kalijo v ljubljanskem KUDu France Prešeren v okviru Impro lige, zlasti so tu pripadniki prvakov in podprvakov zadnjih sezon (4pravidedci, Veselička, Piloti, Dupleška mornarica, Modro nebo, Estonija, Kok Drago)
Seveda je občinstvo ključnega pomena, saj brez njihovega predloga zgodba ne more steči, zgodi pa se tudi, da prav gledalci postanejo ključni element zgodbe, ko jih igralci povabijo na oder, da zaigrajo z njimi in občutijo svoj trenutek slave …
Pridite, drugače bodo vaš sedež zasedli drugi in se smajeli namesto vas.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   5  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004