Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Večer Stand-up komedije... 8. 12. 2007  
       
 
 
 
 
 
Komikaze so nastale v želji, da slovenski stand-up že enkrat preraste »porodno« obdobje in postane splošno znana scena v Sloveniji, zvrst nastopanja, ki bo jasno predstavljena in je ljudje ne bodo več mešali z drugimi sorodnimi, večinoma gledališkimi, zvrstmi.
Komikaze sestavlja skupina štirih komikov, ki se s stand-up nastopanjem ukvarja že nekaj let. Prvi projekt  je celovečerni stand-up comedy show s štiričlansko zasedbo "Pristati inu obstati".

Mladen

Rodil se je l.1969 v koprski porodnišnici in temu dogodku že takrat dal primerno težo, 3.460 g - mala teža za svet, velika za škorpijona. Poleg nevrotičnosti in izrazitega občutka za moderno pričesko, je že zelo zgodaj (cca. ob treh zjutraj) razvil tudi smisel za humor, ki mu je olajševal delo pri deklicah in oteževal zadeve v šoli, kjer je zaradi predolgega jezika pogosto stal v kotu. Kot vidite, sedaj raje stoji na odru.
Mladen ugotavlja: »Smisla za humor ne moreš kupiti lahko pa ga dobro unovčiš!«

Perica
Slovenija se dalj časa ni niti zavedala, da je zaradi vojne v Bosni, pridobila pravo bogastvo, shranjeno v eni sami osebi. Talent, ki ne more ostati neopažen, karakter, ki z lahkoto prevzame ves svet zabave. Govorimo, seveda, o Đurotu. Perica pa je begunček, ki je zrasel v sarkastičnega mladeniča, ki strastno objema slovensko foušarijo in ji dodaja bosanski pridih.
Perica pravi: »Jebeš to, da poješ kot Celine Dion, če izgledaš kot Celine Dion!«

Rox

Nejevoljno hodi po svetu in se besno otepa vsega, kar mu razjeda nevrone. Ni izrazito introvertiran, ker gre sam sebi preveč na živce.Veliko časa presedi za računalnikom, pri čemer najraje tolče s tipkovnico po monitorju. Do skrajnosti ga obnervira, če se mu prisotni smejijo, zato jih mnogokrat sočno opsuje.
Rox rad navede star ljudski pregovor: "Vse je sranje, razen scanja. Pa še to je sranje, če proti vetru ščiješ."

Tešky

Rodil se je mami vilinki in očetu delfinu ... ah ne, to je Jadranka Juras.
S humorjem se Tešky  postavlja odkar pomni zase, ne vedno najbolj posrečeno, vsekakor pa dovolj vsiljivo za prepoznavnost v družbi. Od 1997 nastopa zlasti v obliki gledališke improvizacije,. Zadnji dve leti se spogleduje s stand-up komedijo. Ni se odločil za stand-up, ker ga v Sloveniji ne bi bilo. "Še preveč ga je", pravi."A kdaj pogledate kako sejo državnega zbora?"
 

youtube... myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   3  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004