Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Umetni svetovi Davida B... 22. 3. 2024  
       
 
Umetni svetovi Davida B je razstava grafik, nastalih s pomočjo umetne inteligence, ki jo bomo Mladinskem centru Postojna na ogled postavili v petek, 22. marca.

Fotograf David Bec predstavlja inovativno razstavo umetnosti in tehnologije, kjer se srečata človeška domišljija in umetna inteligenca. Skozi svoja dela, ustvarjena s pomočjo algoritmov umetne inteligence, Bec razkriva kanček cinizma, družbene kritike ter bogato domišljijo. Obiskovalci bodo deležni edinstvenega vpogleda v sodobno umetnost, ki presega meje tradicionalnih fotografskih tehnik. Razstava obljublja navdihujočo izkušnjo, ki spodbuja refleksijo in dialog o vlogi tehnologije v umetnosti ter družbi.

David je iz Postojne v Koper preseljeni fotograf, ki je umetno inteligenco začel uporabljati kot nadgradnjo naravne, kar mu gre res dobro. Soavtor najverjetneje prvega slovenskega znanstvenofantastičnega scenarija za film se je že kot mlad poba ponašal z obilo domišljije, ki jo s pomočjo kupa humorja in kanca sarkazma nadgrajuje s pomočjo AI orodij.

Dandanes je vse mogoče.

Opomba: Del besedila je bil generiran s pomočjo umetne inteligence.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   2  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
 Skurjen Čip 28. 2. 2024 ob 22.46 
Torej - ko realna inteligenca s pomočjo umetne naredi analogno razstavo iz digitalnih grafik. :-/Virtualni gosti bodo pili analogno vino ... in obratno! :-)
 
 
 David B. 28. 2. 2024 ob 22.22 
Enkratno!
 
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004