Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Razstava fotografij Roka Djordjeviča... 27. 3. 2009  
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rok je rojen v Postojni leta 1981 kjer je preživel veliko večino svojega življenja. Že v osnovni šoli je odkril punk rock glasbo, od katere se ni pretirano oddaljil niti do danes. Prve male in večje koncerte je pričel obiskovati že pri svojih štirinajstih letih, ter že takrat začel amatersko fotografirati s svojo "trotl kamero". Koncertov ni samo fotografiral, z marsikatero tujo skupino je opravil tudi kak intervju. Svoje fotografije in intervjuje je objavljal po raznih fanzinih tako doma kot tudi v tujini (Hrvaška, Kanada, Južno afriška republika...), med drugim je svoje izdelke objavljal tudi v domači  skateboarderski reviji Pendrek.

Rok je skozi leta nabiral izkušnje brez teoretičnih osnov. Fotografira skoraj izključno samo koncertne dogodke. Svojo fotografsko opremo je nadgrajeval postopoma in komaj leta 2007 je prestopil na svoj prvi zrcalno refleksni fotoaparat. Na razstavi bo predstavil svoje izdelke iz treh obdobij, ki jih označujejo predvsem fotoaparati, ki jih je uporabljal.

V zadnjih letih obiskuje veliko koncertov tudi v tujini (Velika Britanija, Avstrija, Italija...), s katerih slike redno objavlja na spletnem webzinu www.kanonfutr.net, ki ga je s prijatelji ustanovil leta 2005.  Poleg tega pa je nekaj svojih fotografij objavil tudi v časopisu Indirekt ter reviji Mladina.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   7  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004