Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Fotografska razstava Skriti zakladi... 31. 8. 2021  
       
 
Fotografska razstava Skriti zakladi je plod sodelovanja med Območno izpostavo JSKD Postojna in v letošnjem letu na družabno omrežje postavljeno skupino Pstwjna, ki je namenjena obveščanju ter objavljanju aktualnih dogodkov in zanimivosti v mestu in njegovi okolici. Že v sredini januarja smo se dogovorili za skupni projekt - foto natečaj z naslovom Skriti zakladi. Nanj smo povabili z besedami:
Življenje, ki ga živimo že skoraj leto dni, nas je prisililo k drugačnemu opazovanju prostora, v katerem živimo. Manj se družimo. Več se gibljemo na prostem. Sami. Opazimo, česar prej nismo. Zagledamo, kar smo prej prezrli. Občudujemo, kar prej niti omenili ne bi… Poiščite skrite zaklade; najdite jih v naravi, v naravni in kulturni dediščini kraja in njegovi okolici. Spustite na plan svojo ustvarjalnost, naj ostane pri tleh ali jo pošljite v višine. Naj vas nič ne omejuje, razen razpisnih pogojev.
Do sredine marca smo prejeli 64 fotografij 24ih avtorjev, žirija v sestavi Tomaž Penko, Žan Kafol, Matej Blatnik pa jih je za razstavo izbrala deset, pod katere so avtorstvo podpisali Jerneja Bizjak, Cyril Mayaud, Nataša Kocjančič, Dora Otoničar, David Bogataj, Anže Stegel, Tine Šubic, Dejan Damiš, Tatjana Bevk in Aleš Vidmar.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004