Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Spletni pogovor o cepljenju in cepivih... 12. 5. 2021  
Znašli smo se v času, ko se tematiki cepiv ne moremo izogniti. Dnevno smo izpostavljeni množici informacij o njih, te pa so si pogosto nasprotujoče. Zato smo na pogovor povabili prim. Irena Vatovec, dr. med., spec. druž. med., ki nam bo odgovorila na  
       
 
Znašli smo se v času, ko se tematiki cepiv ne moremo izogniti. Dnevno smo izpostavljeni množici informacij o njih, te pa so si pogosto nasprotujoče. Če vas zanima, kako so sodobna cepiva izdelana, kakšne so razlike med njimi ali pa imate o cepivih kakšno drugo vprašanje in ne veste, na koga bi ga naslovili, se nam pridružite!

Z nami bo prim. Irena Vatovec, dr. med., spec. druž. med., ki kot zdravnica splošne medicine dela že od leta 1987, od leta 2001 pa opravlja tudi delo direktorice Zdravstvenega doma Postojna. Poleg študija splošne medicine je na Medicinski fakulteti v Ljubljani zaključila tudi podiplomski študij biomedicine. Sodeluje tudi kot predavateljica na Katedri za družinsko medicino, je članica posvetovalne skupine Ministrstva za zdravje za področje primarnega zdravstvenega varstva in je mentorica specializantom družinske medicine.

Izvedeli bomo, kakšni stranski učinki so po cepljenju pričakovani in kakšne so najnovejše ugotovitve o varnosti cepiv. Sogovornica nam bo odgovorila na vprašanja o postopkih razvoja in odobritve cepiv, del pogovora pa bo namenjen tudi vašim vprašanjem.

Predloge vprašanj lahko pred pogovorom pošljete na info@mcp.si.

Pogovor bo vodil Benjamin Agić.

Pogovor bomo v živo prenašali na našem YouTube kanalu.
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004