Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Reggae / Dancehall Party: JAHMMI YOUTH & ... 2. 11. 2012  
       
 
 
 
 
 
 
 
Jahmmi Youth (Bg)
Rojen leta 1989 v družini profesionalnih glasbenikov, je bil Jahmmi obdan z glasbo od rojstva. Študiral je trobento v glasbeni šoli v Sofiji in trenutno zaključuje študij na Univerzi v Sofiji (Fakulteta za klasično in novo filologijo).
Kot vodilni artist (pevec in performer) na Roots Rocket Label, sodeluje z glasbeniki iz Velike Britanije, Francije, Južne Afrike, Romunije in drugih držav.
Jahmmi Youth je sodeloval v prvi bolgarsko-jamajški založbi s King Ali Babo in delil oder z glasbeniki, kot so Macka B, General Levy, Israel Vibration, DUB Incorporation. Gostoval je v Grčiji, na Češkem, v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji in Romuniji.
 

 
     
     
Lazy Face (Bg)
Lazar Angelov a.k.a. Lazy Face je vpleten v glasbeno industrijo že dolgo časa. Kot promotor in booking agent s svojo Lazy Days agencijo se je leta 2005 odločil začeti predvajati jamajško glasbo po lokalih v Sofiji. Pozimi leta 2009 je pod imenom Lazy Face začel z eventi imenovanimi Jamaica Air Force in požel velik uspeh. Poleti 2011 je ideja o Jamaica Air Force radio show zažgala in takoj se je začelo predvajanje na xraydio.net vsak petek popoldne. V istem obdobju Lazy Face piše o JA glasbi na svojem Dog War Reggae Blogu, ki predstavlja pravo mesto za novice domače in mednarodne jamajške glasbe.  

myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004