Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Otvoritev festivala Zmaj 'ma mlade s konc... 20. 8. 2013  
       
 
 
 
 
 
 
Kirsty Almeida (VB)
Kirsty Almedia te posrka v svoj očarljiv, živahen in na trenutke vražje temen svet, v katerem se klasično kantavtorsko snovanje združuje z mrtvaškimi uspavankami, žalobno folk-blues lepoto, njuorlinško dušo, popom s priokusom vuduja in zdravo mero Tim Burtonovske čudaškosti. Pevka Kirsty Alemeida je vsestranska in izredno inovativna umetnica. Njen vizionarski pristop je pritegnil pozornost BBC-ja, ki je pripravil 10-minutni dokumentarec o tem, kako Kirsty ustvarja in ubira nove poti v glasbeni industriji kot neodvisna umetnica.
Njen prihajajoči album DejaVoodu je bil posnet v State of the Ark Studios v Londonu pod producentsko taktirko Youtha (Killing Joke, The Verve, The Orb, Beth Orton, The Fireman s Sir Paulom McCartneyem).
 

www...
 
     
     
Čupakabra
Čupakabra so žonglerji iz Gorenjske, ki delujejo kot sekcija alternativnega športnega in kulturnega društva Deska Dežela v Lescah.Zgodovina žongliranja v Lescah sega v leto 2006, ko so prijatelji med druženjem začeli žonglirati. Isto leto so ustanovili tudi žonglersko skupino in že opravili s prvim žonglerskim nastopom. Danes skupino sestavlja 6 članov. Žongliranje je postalo način življenja, seveda pa smo svoje vragolije in spretnosti želeli tudi pokazati javnosti, tako da se je do danes nabralo že več kot 150 nastopov,doma in v tujini. Njihov program sestavljajo najrazličnejši žonglerski nastopi in dramske igre, delavnice in predstave za otroke, ter ognjeni spektakli. Pri samem žongliranju uporabljajo najrazličnejše rekvizite; žogice, keglje, diabole, hudičeve palice, poie in različne goreče rekvizite.
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   11  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004