Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>MCPRap // Major Beck in 3320... 31. 3. 2017  
       
 
3320 sestavlja skoraj neskončno število kombinacij MC-jev. Ena od teh kombinacij je Major Beck, ki je ustvaril nov balzam za slovensko hip-hop sceno, na katerem sodelujejo Triiiple, Emir Beatz, Mentaly Ill,Roberto Comp-ton, Beks, Tim Draksler, Toljo, Dj Blend, San Beats, Kaoz Effekt,Nushy...
Major Beck je začel svojo Rap kariero z skupino FIRE (Triiiple, Mali Scratch) ki so leta 2002 izdali album, s katerim so nastopali po celi Sloveniji kot najmlajša hip-hop skupina na našem ozemlju v sodelovanju z Ziebane (Bronxtarz), Plan-B, Mrigo in mnogimi slovenskimi priznanimi rap artisti. 2008 je Major Beck kot ključni element sodeloval v U-kanovem odmevnem projektu "Kam me vodi ta pot". Leta 2012 je začel snovati 3320 hip-hop subkulturno nevladno organizacijo. 2013 so sceno presenetili z albumom ALL-BOOM, na katerem so sodelovali Triiiple, Mentally Ill, San, Emir Beatz, Ado, MC Raem in Major Beck. Album je bil posnet v Beckovi kleti poimenovani Studio-55.
Med celo kariero je posnel še veliko rap materiala v sodelovanju z lokalnimi izvajalci in med drugim tudi posnel prvi ruski rap na našem ozemlju, vse pesmi pa so bile objavljene brez albuma. Letos februarja Major Beck slovenski sceni predstavi svoj prvi solo album poimenovan "NOR", na katerem sodelujejo Triiiple, Emir Beatz, Kaoz Effect, Beks, Nushy, Mentally Ill, DjBlend, San Beats, Comp-ton, Tim Draksler in Sick.ru.
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004