Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Žoambo Žoet Workestrao... 11. 3. 2011  
       
 
 
 
 
 
 
 
Žoambo Žoet Workestrao so zasedba, ki ji na domačem dvorišču (pa tudi širše) ni para in ki nikoli ne daje občutka, da bi se ji kam mudilo. Toda če si ogledamo njeno biografijo, vidimo, da je do svoje polnoletnosti pravzaprav dosegla marsikaj, kar drugim, na videz ambicioznejšim bendom ne uspe nikoli. Konec koncev je že lep čas na čelu domačega avant-rocka.
Četudi bi jih težko imeli za hiperaktivne, »Žoamboti« vzdržujejo diskografsko in koncertno kontinuiteto, ki pozornemu poslušalcu jasno razkriva njihov razvoj od zgodnjih devetdesetih dalje.
Hkrati so Žoambo Žoet Workestrao tisti bend, ki verjetno najbolje med vsemi domačimi zasedbami pozna klube »od Londona do Zrenjanina« in »od Kopra do Murske Sobote«.

Ivo Poderžaj (bas, vokal), Gregor Belušič (kitara, vokal) in Marjan Stanić (bobni) se na domač teren vračajo dve leti po promociji plošče Lahko je s polno ritjo celibati. Sodeč po nedavnih koncertih v Kinu Šiška (Tresk #1)in Menzi pri koritu (z Rimljani ZU) se za njihovo koncertno kondicijo ni bati, prav tako pa jih tudi inspiracija ni pustila na cedilu, saj se nameravajo to pomlad zapreti v studio in posneti material za svoj šesti album.
 

myspace...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   1  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004