Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert Zmelkoow in Grimmski... 9. 8. 2008  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zmelkoow
Vsled množičnim demonstracijam fenov in ostalih pripomočkov za urejanje pričesk, ki so nepopustljivo zahtevali od Zmelkoow nekaj novega in svetlečega, so se slednji po liniji najmanjšega napora odločili, da v počastitev neokroglih 14 let od izdaje prvega ploščka izdajo PAKET. Vanj so zapakirali dvojni CD z vsemi 32 singli, ki so jih bolj ali manj uspešno podtikali radijskim in železniškim postajam tekom svoje doslejšnje kariere, knjigo, v kateri so poleg resnih podatkov o vključenih komadih popisani in foto-dokumentirani mnogi žgečkljivi in pikantni trenutki življenja in dela umetnikov, ter majica – prilagojena spolu in velikosti kupca (žal so na razpolago le ljudski modeli).
Posebej je izdajatelj ponosen na lično kartonasto škatlo, v katero je vse skupaj zapakirano. Na videz običajna picoidna škatla žarči energijo "sukyito", ki je bila uspešno uporabljena že pri mumificiranju egipčanskih faraonov. V kolekcijo je vključenih kar nekaj doslej javnosti nedostopnih posnetkov in remixov, za katere, roko na srce, niti bend ni vedel, da obstajajo.
Tako, če si bo piratsko nastrojen folk presnel avdio material in sfotokopiral knjigo, pa se z zanimanjem sprašujemo, kako bo prišel do majčke; kajti vsem je jasno, da MP3 majčke ne grejejo in slabo skrivajo ženska oprsja. Da ne omenjam težav piratov, ki bi se radi dokopali do energije "sukyito" ...
Ekipa gre te dni, tedne in mesece v promocijsko akcijo v obliki nastopov in koncertov, na katerih bodo skupaj z naključnimi mimoidočimi obujali spomine na dobre stare čase, ko so kače še nosile kravate.
 

youtube... www...
 
     
     
Grimmski
Grimmski je mlada skupina iz Ljubljane, vsi člani so še študenti, v zasedbi Peter Žargi (vokal, klaviature), Irenej Mesiček (kitara), Jure Baloh (bas) in Bor Gregorčič (bobni). Po dobrih dveh letih ustvarjanja in snemanja demo skladb ter občasnega koncertiranja, so se ob dobrem odzivu javnosti na avtorski material in ob precejšnji podpori na koncertih, odločili izdati ploščo. Producenta ni bilo težko izbrati, saj so si že nekaj časa želeli sodelovati s Petrom Penkom, in po mesecih snemanja in miksanja je nastal album Random Saviour, ki je 26.3.2008 izšel v spletni obliki (kot brezplačen download) na strani www.grimmski.com. Napovedan pa je tudi skorajšnji izid v obliki CD-ja.
V osnovi gre za rock band, na katerega vpliva zelo širok spekter glasbe, od elektronike do jazza.  Ob predstavitvi albuma so napolnili ljubljanski Orto Bar in bili deležni res dobrega odziva publike.
 

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   15  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004