Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert Zmelkoow... 26. 4. 2008  
 
       
 
 
 
 
Vsled množičnim demonstracijam fenov in ostalih pripomočkov za urejanje pričesk, ki so nepopustljivo zahtevali od Zmelkoow nekaj novega in svetlečega, so se slednji po liniji najmanjšega napora odločili, da v počastitev neokroglih 14 let od izdaje prvega ploščka izdajo PAKET. Vanj so zapakirali dvojni CD z vsemi 32 singli, ki so jih bolj ali manj uspešno podtikali radijskim in železniškim postajam tekom svoje doslejšnje kariere, knjigo, v kateri so poleg resnih podatkov o vključenih komadih popisani in foto-dokumentirani mnogi žgečkljivi in pikantni trenutki življenja in dela umetnikov, ter majica – prilagojena spolu in velikosti kupca (žal so na razpolago le ljudski modeli).

Posebej je izdajatelj ponosen na lično kartonasto škatlo, v katero je vse skupaj zapakirano. Na videz običajna picoidna škatla žarči energijo "sukyito", ki je bila uspešno uporabljena že pri mumificiranju egipčanskih faraonov. Na kolekcijo je vključenih kar nekaj doslej javnosti nedostopnih posnetkov in remixov, za katere roko na srce niti bend ni vedel, da obstajajo.

Tako, če si bo piratsko nastrojen folk presnel avdio material in sfotokopiral knjigo, pa se z zanimanjem sprašujemo, kako bo prišel do majčke; kajti vsem je jasno, da MP3 majčke ne grejejo in slabo skrivajo ženska oprsja. Da ne omenjam težav piratov, ki bi se radi dokopali do energije "sukyito" ...

Ekipa gre te dni, tedne in mesece v promocijsko akcijo v obliki nastopov in koncertov, na katerih bodo skupaj z naključnimi mimoidočimi obujali spomine na dobre stare čase, ko so kače še nosile kravate.
 

youtube... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   11  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
 pjk 26. 4. 2008 ob 15.33 
1700 SIT ?! Sej nisi normaln!
 
 
 Alen 25. 4. 2008 ob 13.40 
Škoda ker nimam 40 € :( :D
 
 
 samo 23. 4. 2008 ob 12.56 
vstopnina bo 7 eur
 
 
 555 22. 4. 2008 ob 19.12 
caw mene zanima kolk bo vstopnina za Zmelkoow
 
 
 palček Smuk 18. 4. 2008 ob 17.46 
SUPER, SUPER, SUPER! Komaj čaka festivala ZMAJ MA MLADE, bomo spet plesali in se veselili
Pozdtrav
 
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004