Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Vimmba (Nem), Red Five Point Sta... 15. 8. 2009  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vimmba - Boxing Musician (Nem)
Alfred Schönefelder se je vse svoje življenje ukvarjal s športom, izmed vseh pa mu je bil najljubši boks. Njegova druga ljubezen je glasba. Z Vimmbo je združil glasbo z boksom. Vimmba je velik stroj, ki boksarske gibe Alfreda spreminja v glasbo s pomočjo računalnika, iz naprave tako prihaja glasba različnih inštrumentov, ki jih prožijo boksarski udarci.  

www...
 
     
     
Red Five Point Star
Dirty ska sekstet Red Five Point Star je trenutno ena priljubljenejših slovenskih alternativnih koncertnih zasedb, ki so si svoje ime prigarali izključno z živimi nastopi. Unikatna zmes swinga, jazza, punka, rockabillyja, latino ritmov in kančka balkana na suvereni ska podlagi se nahaj na dveh odličnih studijskih albumih In Color (KAPA Records, 2005) in Stepping Out (KAPA Records, 2007), ki pa kljub vsemu ne zabeležita toliko pozitivne energije in zabave, kar Red Five Point Star ponujajo na svojih koncertih. Odlični koncertni performans je rezultat številnih mednarodnih turnej, ki jih zasedba beleži vse od izdaje prvenca. Prepotovali so večino evropskih držav ter letos zaključili še izjemno turnejo po Južnoafriški Republiki.  

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Zablujena generacija
Zablujena Generacija je vodilna slovenska panknroll skupina zadnjih deset let.
Od začetnega razmišljanja kako s kitaro in znanjem treh akordov prepričati punco iz sosednje ulice jih je zavidljiva odrska kilometrina izoblikovala v koncertno atrakcijo-katero lahko potrdi vsak, ki si je vsaj enkrat ogledal njihov nastop. Ti panksi so na odru rojeni in oder je njihov dom. Komunikacija s publiko jim je pisana na kožo, po žilah se jim pretaka kerozin tako, da vnamejo vsakogar, ki jih je pripravljen sprejeti, jim prisluhniti, se znoreti z njimi - in teh ni malo. Turneja »Mi smo stare pizde«, ki traja že vse od izida albuma lansko leto je v polnem zagonu. Komu je namenjena? Zablujenci na to vprašanje odgovarjajo v stilu: namenjena je vsem melanholikom, zatežencem, zagrenjenim osebkom, dvomljivcem in seveda tudi vsem tistim, ki vam ni problem deliti svojo odvečno energijo z njimi. Za tiste prve, druge, tretje in četrte s koncertno terapijo Zablujene generacije torej ostaja upanje, da postanejo ponovno veseli in s pogledom v prihodnost. Tistim zadnjim pa se Zablujenci zahvaljujejo za visoko napetost s katero jih napajate.
Se vidimo v Postojni na prireditvi Zmaj ma mlade!
Geslo: Si je treba upat več, napeti sile in iti naprej!
 

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   8  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004