Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Vigilance, Tomcat, Hellsword... 15. 10. 2011  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vigilance
Vigilance je zasedba, ki sta jo ustanovila Gilian Adam in Tine kaluža z namenom, da bi igrala glasbo ki oba najbolj navdušuje - visoko oktanski heavy metal, inspiriran s strani evropskih bendov poznih sedemdesetih in zgodnjih osemdesetih kot so Iron Maiden, Satan, Rainbow in Angel Witch, začinjen s punkersko držo ter speed metal agresijo. Po izdanem demotu, se tokrat predstavljajo z debitantskim mini albumom "Steeds of Time", ki bo 15.10.2011 uradno izšel pri Haliaetum Records.  

 
     
     
Tomcat
Glasbo zasedbe TomCat najlažje opišemo kot križanca med hard rockom in heavy metalom-heavy rock, ki navdih pobira pr velikanih tipa Led Zeppelin, Dio ali Iron Maiden, vendar v mešanico dodaja nagajivost in melodiko Guns N'Roses in Whitesnake, vseskupaj zapakirano v avtorstvo TomCat. V kratkem bodo predstavili svoj prvi singel z naslovom "Goodbye".  

 
     
     
Hellsword
Udaren trio, ki prisega na old school black metal v stilu zgodnjih Bathory, Celtic Frost, Venom in Possessed! Pred kratkim so izdali prvi demo z naslovom "Blasphemy Unchained" na katerem se poleg Bathory klasike "Witchcraft" nahajajo tudi štirje odlični avtorski komadi. Od Satana odobreno.  

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   5  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004