Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert Vaseline Children, Mladina Kina i... 12. 1. 2008  
Hard Core koncert  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vaseline Children
Vaseline Children je DIY hc/punk skupina iz Zagreba. Igrajo že dve leti in so do zdaj odigrali že okoli 40 koncertov po Hrvaški, Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Avstriji, Slovaški, Češki, Nemčiji...Izdali so tudi CD, 7''EP in split CD z Mladino Kino in Home Sick Home. Vsi v bendu so vljučeni v DIY hardcore/punk sceno, skozi distribucije, fanzine,... Koncerte jemljejo resno, saj glasbo vedno spremlja tudi razlaga pesmi, v katerih želijo opozoriti na probleme v svetu in hardcore ''sceni''. S tem ne želijo pridigati ampak pripraviti ljudi da razmislijo o teh stvareh. Konkretno, to kar želijo je: igrati punk dokler jim okončine ne odpadejo, povedati kar imajo v mislih, se dobro zabavati in spoznati čimveč ljudi...
We Are Taking Over!!!
 

 
     
     
Mladina Kina
Mladina Kina so dravograška hardcore/punk skupina ki se druži in preživlja prosti čas v zaskvotiranem Kinu, kjer kažejo da je možno živeti brez ljubosumnosti, brez pohlepa, brez idiotov ki te želijo zajebati v vsakodnevnem življenju, brez stvari ki jih "rabiš za srečno življenje", brez policije, brez politike, brez države, brez zahrbtnosti.....samo prijateljstvo in iskrenost.  

 
     
     
Growing Rats
Growing Rats so hardcore/punk skupina iz Krškega ki jo sicer sestavljajo mladi fantje, vendar pa imajo za sabo že dosti koncertne kilometrine, saj so svojo glasbeno pot začeli že leta 2004. Ne dolgo nazaj so v samozaložbi izdali CD z naslovom No more silence! Njihova besedila govorijo o vsakodnevnih stvareh ki jih opažajo okoli sebe in se jim zdi da so potrebne sprememb. Hardcore pa seveda preigravajo iz zabave, ne zaradi denarja.  

myspace...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   13  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
 ZUO 9. 6. 2008 ob 23.02 
Bravo fantje
 
 
 Mon 15. 1. 2008 ob 22.22 
Fino ku bog je blu! :)
 
 
 Štaksi 28. 12. 2007 ob 16.34 
že komi čakam ka bo čez 2 tedna.
koko pazi se!
 
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004