Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Till-N, Forgotten Eden in Fluid U... 25. 8. 2012  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till-N & bend
Till-N & band delujejo skupaj nekaj več kot eno leto. Pred kratkim so izdali prvi singl in se predstavili publiki. Člani zasedbe so Tilen Ukmar – glavni vokal, Kristjan Špilak – spremljevalni vokal; za inštrumenti so Jani Poklar – saksofon, Jan Štefančič – bobni, Peter Smrdelj – bas kitara in Vital Jurca – električna kitara. Glasba, ki jo predstavljajo je hip hop, ki ga s svojevrstnim stilom popestrijo. Na trenutke se zazdi, da se od njega celo oddaljijo, vendar z besedili in repanjem tudi takrat ostajajo zvesti hip hopu.  

Muzika
 
     
     
Forgotten Eden
V začetku devetdesetih se je poleg države Slovenije začela formirati tudi mlada rock skupina iz Velikega Ubeljskega pri Postojni. Koncertni krst je doživela leta 1998 v domačem kraju pred večtisočglavo množico. Fantje so bili takrat šele na poti v srednjo šolo, skupaj pa so še danes. Skupina je v svojem več kot desetletju neprekinjenega ustvarjanja zaigrala na več kot sto koncertih doma in v tujini. Tekom svojega delovanja pa je ostala tudi le malo spremenjena, kar je redkost med današnjimi glasbenimi skupinami. Skrivnost dolgoletnega delovanja tiči v povezanosti, prijateljstvu in pogostem druženju, ki ni vedno glasbenega vzgiba, in daje pečat skupini. Naslednje leto bo skupina štela okroglih 15 let.  

www...
 
     
     
Fluid Underground (Srb)
Fluid Underground je srbska zasedba, nastala leta  2000, ki ima za sabo izdana dva albuma ("Napad i pve noči", "Decembar") in EP "Sumrak Bogova". Prek močnih vplivov bendov kot so Sonic Youth, Mudhoney,  veteranov Motorhead, Melvins in Kyuss, je zasedba po večkratnih zamenjavah članov razvila unikaten in prepoznaven zvok.
Fluid Underground se na festivalu predstavljajo kot zmagovalci natečaja "Plana Demo Fest", ki je potekal julija in avgusta 2012 v organizaciji Balkan Rock Iniciative iz Velike Plane.

 

youtube... myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   5  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004