Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Tekochee Kru, Bohem, Demolition ... 29. 8. 2009  
       
 
 
Bohem
Skupina Bohem svoje nore ideje sestavlja v Trbovljah. Čeprav so vsi iz različnih koncev Slovenije, se jim je uspelo uskladiti, najti prostor in pljuniti v roke. S trdim delom in kratkimi koraki so v svoje okrilje počasi začeli dobivati zvesto publiko. Energični nastopi, stik s publiko, petje s čustvi, igranje s srcem, vse to jim je odprlo pot, publiki pa stalilo ledeni zid. A fantje še naprej trdno delajo, trudijo se še vedno, na vsakem koraku... 26. 01. 2004 je eden izmed pomembnejsšh datumov, saj so takrat izdali svoj prvenec Življenje ni zločin pri založbi Melopoja. 10 avtorskih skladb, ki so bile med poslušalci in kritiki odlično sprejete! Pompozna godala v živo, deklamirani citati, ženski pevski zbor, elektronika, mešanje zvrsti itd. pa so zgoščenko naredile še bolj udarno in poslušljivo. V živo pa band naredi več kot le odličen koncert.
 

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Tekochee Kru
Od leta 2003 skupina takrat štirih mc-jev ustvarja rap glasbo. Danes Tekochee Kru šteje sedem članov (Sniki, Gersh, Stash, Uno, Mighty-O, Emkej, Shuljo), sedem mc-jev, sedmih različnih stilov, ki pa se harmonično povezujejo v prav poseben stil, ki bi mu težko našli primerjavo. Nikakor ne gre za običajen rap, ki se loteva tem o dragih avtih, denarju in povsem nevarnem uličnem življenju. Gre za interno, duhovito in metaforično interpretacijo zgodb in situacij, skozi katere gredo člani skupine in v katere je spretno umeščen posmeh malomeščanstvu.
Album »Adijo stari, kaki scenarij« nosi 14 popolnoma različnih komadov, ki so skrbno povezani z rdečo nitjo, ki ji lahko enostavno rečemo »klasični tekochee stil«.
 

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Demolition group
Svojo kariero so Demolition Group začeli v osemdesetih, ki so jih preživeli v nenehnem eksperimentiranju znotraj obstoječih in neobstoječih glasbenih zvrsti. Nadaljevali so z mednarodno glasbeno kariero in se nato v devetdesetih znova vrnili k slovenskemu občinstvu. V novem tisočletju so začeli z novim zagonom skupine. Tokrat se nam bodo predstavili v novi stabilni postavi in med ostalim tudi z novimi komadi. Pod streho je za pol albuma novih komadov, druga polovica pa sledi v nadaljevanju, najverjetneje naslednje leto. „Ne mudi se nikamor. Težki časi bodo dolgi. Do takrat pa se vidimo na koncertih.“ pravijo.  

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   28  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004