Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Stendbaj, Elevators, Hamo & Trib... 28. 8. 2015  
       
 
Stendbaj
Stendbaj je pivška glasbena skupina, ki od leta 2012 igra blues-rock glasbo. Sprva so zgolj za zabavo in fitnes preigravali stare rock komade, kasneje pa začeli ustvarjati tudi lastno glasbo. Pozmi so v studiu P.L.C. posneli album, ki ga bojo predstavili na Zmajevem odru.
STENDBAJ je slovenska glasbena skupina, ki igra blues-rock glasbo in je bila ustanovljena v letu 2012 - See more at: http://www.slorock.si/stendbaj/#sthash.89cJPbxl.dpuf
STENDBAJ je slovenska glasbena skupina, ki igra blues-rock glasbo in je bila ustanovljena v letu 2012 - See more at: http://www.slorock.si/stendbaj/#sthash.89cJPbxl.dpuf
df
 

www...
 
     
     
Elevators
Skupina Elevators je nastala proti koncu devedesetih let prejšnjega stoletja. Člane združi predvsem ljubezen do funk in soul glasbe iz obdobja šesdesetih in sedemdesetih let, na osnovi katere tudi gradijo svoj značilni zvok, ki pa ga časom primerno z leti še nadgrajujejo. Glasbeni individualisti, v zadnjem času vajeni predvsem dela po različnih zasedbah, tokrat pa spet združeni v kolektiv Elevators, nudijo inteligentno jazz funky rock zmešnjavo. Le-ta temelji predvsem na inštrumentalni liniji nafunkirane kitare, old school klaviatur, napumpanega basa in udarne spremljeve bobnov, sem ter tja se vmes prikradejo tudi hudomušna besedila, mestoma pa je vokal uporabljen tudi kot spremljava oziroma dodaten inštrument. Vsekakor gre za lahkotno in neobremnjujočo godbo za vsakdan, kjer pa se nam že ob malo pozornejšem posluhu razodane resnično mojstrstvo vsakega člana posebej.
Elevators so:
Robi Pikl - kitara, vokal
Sergej Ranđelović - bobni, vokal
Davor Klarič - klaviature, vokal
Jani Hace - bas, vokal

 

 
     
     
Hamo & Tribute 2 Love
Zasedba Hamo & Tribute 2 Love išče navdih v bogati dediščini rokenrola – pri glasbenih velikanih kot so John Lennon, Paul McCartney, Mick Jagger. V ozadju, kot skupni imenovalec njihove glasbe, odzvanja reminiscenca bluesovskih korenin. Geografsko zasidrani v Ljubljani, mentalno pa v Ameriških državah kot so Texas, Louisiana, Tennessee, New Orleans, Memphis, se ustvarjalno sprehajajo med soulom in klasičnim rockom ter iščejo način, kako postaviti blues v ta čas in prostor.
 

myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   5  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004