Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert: Slavko Ivančić, Duwai Orchestr... 29. 8. 2008  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slavko Ivančić
Slavko Ivančić je eden naboljših slovenskih zabavnoglasbenih vokalistov. Na Reki je končal glasbeno akademijo, leta 1980 pa se je preselil v Piran in se za dve leti priključil skupini Faraoni. Kasneje je nastopal kot pianist v spremljevalni skupini znanega zagrebškega pevca Danijela Popovića, ki je takratno SFRJ leta 1983 zastopal na tekmovanju evrovizijske popevke s skladbo Džuli. Leta 1984 se je na povabilo Danila Kocjančiča pridruži skupini Bazar, s katero je posnel eno vinilno ploščo. Nato je za nekaj let odšel s trebuhom za kruhom v tujino in se leta 1994 ponovno pridružil skupini Faraoni, s katero je ostal do preloma tisočletja, nato pa se je odločil za samostojno kariero. Večkrat je zmagal na festivalu Melodije morja in sonca. Že tradicionalno, vsako leto, navadno avgusta, priredi v portoroškem Avditoriju samostojni koncert, tokrat pa se nam bo s svojo mlado skupino, s katero pripravlja prvi avtorski CD, predstavil na odru festivala Zmaj 'ma mlade.  

 
     
     
Duwai Orchestra
Zasedba Duwai Orchestra je nastala poleti 2002. Po nekaj zamenjavah se je dokončno izoblikovala in danes šteje 9 članov. Sprva so fantje preigravali razne skladbe izvajalcev kot so: James Brown, Stevie Wonder, Blues Brothers, Joe Cocker, itd. Vendar pa je bila želja po ustvarjanju avtorske glasbe stalno prisotna.
Pozitiven in včasih že kar evforičen odziv občinstva na koncertih je dal skupini dodatno motivacijo in tako so se kmalu uresničile sanje o avtorski glasbi s snemanjem v studiju RSL v Novem mestu leta 2004.
Duwai Orchestra želi svojim poslušalcem ponuditi predvsem kvalitetno glasbo in njeno izvedbo, ob dodatni pomoči dveh spremljevalnih vokalistk (Metoda in Aleksandra) in tolkalista (Andrej Hribar) pa se njihov nastop v živo prelevi tudi v pravi show.
 

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   43  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004