Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Papier tigre (Fr), Human host bod... 17. 4. 2010  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Papier tigre (Fr)
Papier tigre (Eric, Arthur in Pierre) so rock band iz Nantesa (FR). Ker v postavi nimajo bas kitare svoj zvok gradijo okoli nabijajočih plemenskih bobnov, ki vsako skladbo poganjajo z neusmiljeno učinkovitostjo. To podkrepi Ericov razločni in vztrajni vokal, katerega napeti kriki služijo kot bojni klic kitarama, ki napolnita
prostor med glasom in bobni in le tega osvojita. Ne glede na to, ali delata skupaj ali vsakasebi, je prepletanje kitar eksplozivno. Krhke melodije na videz dopolnjujejo grobe rife dokler se oboje ne združi in poda milostni udarec.
Papier Tigre označuje predvsem impresiven živ nastop in so kot takšni neutrudljiv turnejski bend. V manj kot treh letih od ponovnega zagona so imeli že več kot 250 koncertov v 15 deželah od Luksemburga do Kitajske, preko Brazilije in ZDA. Nabiranje fanov le z dobro glasbo in trdim delom je morda staromodno, vendar Papier Tigre to delajo najbolje.
 

Muzika Muzika myspace...
 
     
     
Human host body
Peterica mladcev iz Kopra se poigrava s težkimi, melanholičnimi kitarskimi rifi (ki še najbolj spominjajo na bende nemške metalcore scene druge polovice devetdesetih), ki se v ključnih delih bistveno pohitrijo, vse skupaj pa podpre prodorni vokal divjega in karizmatičnega pevca, ki ne varčuje z izlivi gneva čez trenutno socio – politično situacijo v svetu.  

myspace...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   12  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004