Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Mournful Congregation (Avstralija... 27. 4. 2013  
       
 
Nuit Noire
Po točno 6 letih se v naš klub vračajo Nuit Noire, edini vilinski blast punk band na svetu. Glasba NN prihaja naravnost iz globine noči, kjer se vile skrivajo pred ljudmi. Imajo jih radi in one imajo rade njih. Noč se je začela spreminjati v glasbo v Toulousu konec leta 1997 ko se Tenebrasu pridruži brat Akhron. Že naslednje leto posnameta demo Dans la Nuit. Do leta 2003 posnameta še pet demo kaset in 7'' Luttina. Snemati začneta tudi album z naslovom Inner Light, ki pa ne uzre luči, ker zasedbo zapusti Akhron zaradi nestrinjanja s spremembami. Po raznih menjavah Tenebras 2004 sam v petih urah posname album Lunar Deflagrations. Kasneje se Akhron vrne v skupino, izide album Infantile Espieglery, dokonča pa se tudi snemanje za 'prvenec' Inner Light. Po albumih Fantomatic Plenitude (2007) in The Gigantic Hideout (2011) ter kopici singlov Tenebras spet ostane sam in kot one-man-band se nam bo predstavil tudi tokrat. 

myspace... www...
 
     
     
Kripl
Mračni rokenrol trio izpod Soviča se je do svoje današnje oblike razvil v sezoni 2011/12. Prekaljenim mačkom tudi black in doom nista tuja, zato ju nesebično vključujejo v svoje kompozicije. Po lanskih festivalskih nastopih se po daljši pavzi vračajo na odre, kjer bojo promovirali svoj prvi studijski izdelek "Adelsberg Frost".  

www...
 
     
     
Mournful Congregation

Mournful Congregation je funeral doom zasedba iz avstralskega Adelaida, ki deluje od leta 1993. Njihovo glasbo vodijo zelo počasne in depresivne kitarske harmonije, z občasnimi akustičnimi deli, minimalistični bobni, ter rjoveči, šepetajoči in koralni vokali. Glavne teme besedil so osebna duhovnost, mistika, depresija in poguba.

 

youtube... myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   4  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
 Inebrion 10. 4. 2013 ob 18.20 
DJ Str Trešer je reku da smo Graveyard RNR
 
 
 Šufer 10. 4. 2013 ob 15.41 
Kripl igrajo kripnrol !
 
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004