Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Mirko & Breakbeat Brass Band, He... 30. 8. 2014  
       
 
Mirko & Breakbeat Brass Band
Mirko & BreakBeat Brass Band je sveže ustanovljena 9 članska rap-brass naveza, ki se že uveljavlja s svojim uporniškim pristopom. Zvrst bi lahko opredelili kot nekakšno mešanico hip-hopa, džeza, funka, New Orleans ulične glasbe, ipd.  

www...
 
     
     
Hex
Hex je domača elektro-punk crossover zasedba, ki v svojo glasbo vnaša elemente drum’n’bassa, dubstepa in breakbeata. Zasedba je nase opozorila z nekaj nastopi, še posebej na Slovenskem tednu glasbe, in čeprav skupine takrat niso izbrali ogledniki tujih partnerskih festivalov, so si priborili nastop v vlogi predskupine Skindred na otvoritvi letošnjega Festivala Lent. Največji uspeh so poželi z nedavnim nastopom na glavnem odru Warrior’s Dance Festivala v Beogradu.
Hex so v zadnjem letu izdali single Silent Scream, za katerega so posneli tudi videospot.
 

www...
 
     
     
Zmelkoow
Hit do Hita, slajše kot pita, da bo duša sita!
O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte s frizerko ali lokalnim mesarjem.
Tokratna turnejo bo nabita z vitamini kot Kiwi, nasitna in mastna kot Prešana Panceta (ne, to ni žena Prešerna Franceta!) ter slastna kot šampita - bend bo namreč uslišal dolgoletne prošnje in moledovanja fenov in fenic, ki člane ekipe rotijo,naj že enkrat zaboga igrajo na koncertih samo take pesmi, ki jih imajo sami zapečene na Cd-jih ali jih poslušajo s pametnih telefončkov. Pa tudi če vmes zaigrajo kakšnega hrvaškega ali od Justina Bieberja, ne bo nič narobe. »Prosim, prosim, ne nas morit z nekimi psihadeličnimi,družbeno kritičnimi kompozicijami, ker nas to ne zanima ...«. »OK,« so empatično porekli Zmelkoow, »pa naj bodo sami HITI – naredili bomo osladno lep koncert, po vseh teh letih trpljenja ste ga zaslužili«.

 

myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   10  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004