Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: MYA, Mef & N.O.B.... 1. 9. 2021  
       
 
MYA

Postonjčanka, ki ustvarja pod umetniškim imenom MYA, je predstavnica svežega vala slovenskega popa. Predstavlja se najraje z izvedbo lastnih avtorskih skladb, ki prinašajo še posebno novost in zanimivost. Najbolj domače počuti za klavirjem, za več inspiracije pa poprime tudi za ukulele, kitaro itd. Trenutno se uči snemanja, nastopanja in življenja dijakinje na dveh srednjih šolah hkrati – Gimnaziji Poljane in na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana, smer jazz klavir.

 

 
     
     
Mef in Narodnoosvobodilni bend
Drago Mislej Mef je sicer kantavtor, besedilec, novinar, radijski voditelj, Izolan, Postojnčan, oziroma, kot sam pravi, multipraktik s primesmi lenobe. Prav zato so njegovi oziroma njihovi nastopi redki, zato pa toliko bolj zanimivi. Še pred Korona obdobjem so napolnili Linhartovo dvorano Cankarjevega doma, prizorišče letošnjega Folkest festivala v Kopru, izolsko gledališče,  Plac v Kanalu, idrijski glavni trg in še celo vrsto slovenskih prizorišč, med virusnim obdobjem pa so nastopali na različnih spletnih koncertih, posneli uporniško pesem Mi se premikamo in pripravili pesmi za nadaljevanje zadnjega albuma.
V poletje so vstopili s serijo odlično obiskanih koncertov, od izolskega Arrigonija do piranskega prvomajskega trga nastopali so po različnih prireditvah in na samostojnih koncertih ter hkrati predstavljali tudi nove pesmi, ki jih že pripravljajo za snemanje novega albuma.
Njihov koncert je preplet največjih uspešnic in novih skladb, intimnih in poskočnih pesmi ter duhovičenja in zabave s katerim vzpostavijo pristen odnos z občinstvom. Tako bo tudi v Postojni, ko bo Zmaj imel mlade.
Nastopili bodo v zasedbi:
Drago Mislej - glas, kitara
Armando Šturman - kitara, ukulele
Gorast Radojevič - bas, melodika
 

www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   3  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004