Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Kiki, MYA&BANDA... 21. 10. 2022  
       
 
Kiki
Kiki je 21-letna glasbena ustvarjalka iz Ljubljane. Svojo avtorsko glasbo je prvič s svetom delila lani na festivalu Slovenska nota 2021, kjer se je predstavila s svojo pesmijo Punčka iz papirja.

Letos je ena izmed maratonk Klubskega maratona 2022 Radia Študent, ki jo opisuje z besedami, kot so »čarovnica intimnih pripovedk« in »magično realistična kantavtorica.«

Žanrsko svoje pesmi označuje kot pop z elementi folka in elektronske glasbe – v živo pa jih nastopa v kitarski izvedbi s kitaristom Jako Florjančičem in backvokalistkami Niko Trdin, Evo Ano Zudič in Galo Pregel.
 

www...
 
     
     
MYA&BANDA
Zasedba MYA&BANDA, ki deluje tri mesece, igra in ustvarja avtorsko glasbo. Mya kot avtorica komadov in banda kot četica treh do štirih res vrhunskih glasbenikov za svoja leta ustvarjajo zgodbo, ki je žanrsko raznovrstna. Dinamika benda je odlična in skupaj pričarajo res nepozabne večere ob valu glasbene svežine.

MYA je Mia Rebec, BANDA pa so Vasja Caharija na kontrabasu in bas kitari, Ian Miklavčič na jazz kitari, Gašper Rebec na bobnih in Kristijan Arh na harmoniki.

Mye se spominjamo kot samostojne izvajalke z dogodkov, kot so Špil Liga, Glasbeni festival v Pionirskem domu, festival Arsana, kulturni festival Zmaj ma' mlade, Poletje v Šiški in mnogi drugi …
 

 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004