Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert: Just Swallow, Chaosstar, Coruss... 24. 1. 2009  
 
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Just Swallow
Začetki Just Swallow segajo v leto 2005, vendar bi lahko na račun vseh sprememb, ki so se od takrat zgodile lahko rekli, da se je bend ponovno rodil leta 2007. Takrat sta namreč bend zapustila pevec in eden od treh kitaristov. Just Swallow so pridno vadili in prilagajali komade novi zasedbi, občasno pa imeli tudi nekaj koncertov. V tem času se je nabralo lepo število skladb in tako so se dečki odločili, da se zaprejo v studio in posnamejo svoj prvenec. Snemanje poteka, datum izida pa še ni določen.  

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Chaosstar
Vsem članom benda je žaganje več kot hobi, je življenjski slog. Všeč jim je eksperimentiranje. Naveličani o moderne glasbe, ki jo pišejo producenti za glasbeno netalentirane podivjane pavijane, ki prodajajo svoje dojke in/ali trebušne mišice… Glasbeni vplivi so zelo različni, kar daje njihovi glasbi širino. Vseeno najraje igrajo to, kar znajo… metalurgijo v vseh oblikah. Chaosstar je težka glasba v več pogledih. Heavy, speed, thrash in ostale podzvrsti metala kot korenine ter epicenter njihovega dela, se odražajo v zvoku in pristopu k pisanju avtorske del. Ne hodijo po izhojenih poteh, ampak si raje utirajp pot po manj znanih, vendar bolj zanimivih bližnjicah; ali pa pač bluzijo, kar bi morda slišalo bolj tradicionalno naravnano uho. Njih ustvarjanje glasbe bi marsikdo opisal kot »everything goes«, vendar je v skupini vsak še tako majhen delček končne slike pomemben in tam z namenom. V glasbeni industriji znane fillerje prezirajo. Pogrešajo dobre albume; dovolj jim je hitov, obdanih z špehom, dovolj imajo muh enodnevnic. Želijo si, da bi več ljudi razumelo, da je trenutno industrija v globoki krizi, v katero se je spravila sama, ko je pozabila, da je v končni fazi prav glasba tista, ki je pomembna na dolgi rok. Mainstream sranje, ki vam ga vsiljujejo, vas bo postavilo na mesto, kjer ste zanje največ vredni. Chaosstar vam ponuja alternativo.  

Muzika Muzika myspace... www...
 
     
     
Coruss
Coruss je metal bend iz Nove Gorice, ki ga označuje mešanica hardcora, trasha in drugih zvrsti. Začetki segajo v leto 2004, ko sta Brane na kitari in Aljaž na bobnih vzpostavila projekt in v bend povabila Mateja na vokalu in Jakoba na kitari. Na okus članov vplivajo različni glasbeni stili, zato se da raznolikost vplivov občutiti tudi v sami glasbi.  

Muzika Muzika myspace...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   40  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
 jst 9. 2. 2009 ob 16.01 
just swallow RUUUUUULLLLLLLSSSSSSS
 
 
 bogo 29. 1. 2009 ob 10.08 
baje da se prpravljajo na snemanje albuma... me prow zanima kaj bo s tega ratal :)
 
 
 mirko 7. 1. 2009 ob 23.28 
seveda, TAKO kvaliteten band more pa res imet povsod koncerte. BiC!
 
 
 lulček 5. 1. 2009 ob 15.06 
ja in, če igrajo spet v MCPju?
se pa vidi nč ne spremlaš, kr majo tudi drugje koncerte.
 
 
 mirko 11. 12. 2008 ob 22.23 
kaj, a ti loleki od just swallow res ne morejo kakih drugih spilov dobit, kot v mcpju?
 
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004