Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 Koncert: Jure Tori in Ewald Oberleitner, ... 8. 8. 2007  
       
 
 
 
 
 
 
 
 
Miusow Quartet
Nova domača zasedba je sestavljena iz preizkušenih glasbenikov, ki so (bili) člani zasedb Kapela la Chateliere, Katalena, Veryused Artists in drugih. Miusow Quartet ima zametke v jazzovsko-eksperimentalnem projektu Kdo je hotel ubiti tovariša Miusova pihalca Andreja Čoparja. Poleg jazza in eksperimenta pa glasba kvarteta vsebuje prvine alter in art rocka ter tradicionalnih godb.
Gre za izvirno, igrivo, zabavno glasbo, ki se upira enopomenskemu zvrstnemu določanju. Namesto tega je raje odprta, oprta na mnoge stile in pristope, iz katerih glasbeniki z lahkoto ustvarijo zloženko, ki iz vsakega »uporabljenega« sloga izvleče najboljše!
 

Muzika Muzika myspace...
 
     
     
Jure Tori in Ewald Oberleitner duo
Jure Tori in Ewald Oberleitner bosta predstavila Juretove avtorske skladbe, ki so mešanica folk glasbe, jazza in klasične glasbe. Pesmi so nastajale v različnih obdobjih Juretovega dojemanja ljudi in okolice, zato so tudi precej raznolike. Harmonika in kontrabas bosta na intimen način najlažje uprizorila težke trenutke, tišino, žalost in na drugi strani igrivost, naivnost ter zmedenost.
Poleg avtorskih skladb pa bo slišati tudi kakšno že poznanih pesmi različnih žanrov in znanih izvajalcev, kot so: Tom Waits, Memphis Slim, Alman Brothers Band, Lynard Skynard, The Animals...
 

Muzika Muzika www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:    
Oddanih glasov:   13  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004