Mladinski center Postojna
 
   
Domov
 
Koncerti
Razstave
Otročarije
Teater
(m)učilnica
kino
off
 
Vtisi
    Kar_je_bilo  
   
 >>Koncert Jucifer (ZDA), Hesus Attor (HR) i... 18. 10. 2013  
       
 
 
 
 
 
 
 
Hesus Attor
Hesus Attor iz Reke so v zadnjih 10 letih s svojo žanrsko mešanico in norimi nastopi navduševali občinstvo širom Balkana, izdali več izdelkov na svoji založbi Izdali smo metal, enega na založbi Moonlee records in sodelovali v kopici odmevnih bolanih projektov/bendov (One Piece Puzzle, Po' Metra Crijeva, Školjke...) Septembra so na zagrebški založbi Geenger records izdali nov album "Pardon", ki ga bojo ob tej priliki predstavili v celoti. Za vse častilce lika in dela g. Mika Pattona.  

youtube... myspace... www...
 
     
     
Sirup Za Izkašljevanje
S.Z.I. so eden najdlje delujočih slovenskih hardkor ansamblov, prihajajo pa iz meke SLO undergrounda - Železnikov. Brez fotk, brez press materiala, brez fejsbuka! Gas!!!!!
 

 
     
     
Jucifer
Skupina je nastala davnega 1993, zato jo lahko brez pomisleka opredelimo kot pionirje sludge/doom/metal izročila in svojevrstnega ''wall of sound''  napada na čutila. Zaradi edinstvenega načina igranja na kitaro prejema kitaristka Gazelle Amber Valentine pozitivne kritike v časopisih kot je Guitar Player. JUCIFER pogosto primerjajo z  The Melvins, Jesus Lizard, Darkthrone, Celtic Frost, Slayer, Neurosis, Morbid Angel, Napalm Death in Black Sabbath kot tudi z modernejšimi izvajalci kot so Harvey Milk, Lightning Bolt, Electric Wizard, Eyehategod ter Acid King. Albume, ki ki jih označuje „mehkejša“ produkcija pogosto primerjajo z glasbo Portishead, My Bloody Valentine, The Pixies, Nirvane, Queen ali Lorette Lynn. Bend od leta 2001 dobesedno živi na cesti in koncertira kjer in kadar koli je to mogoče. Leta 2006 so prestopili pod protektorat založbe RELAPSE RECORDS in izdali album ''Thine Enemy Hunger'', nato pa še leta 2008 dvojni album ''L'Autrichiene''. Za izdajo sedmega albuma, imenovanega ''Throned In Blood'' so Jucifer ustanovili lastno založbo. Od takrat so si na račun ogromnega števila koncertov, turnej in pojavljanj v eminentnih glasbenih časopisih vzpostavili močno bazo privržencev in naklonjenost glasbenikov kot so Dave Lombardo (Slayer, Fantomas, Grip Inc.) in Dale Crover (The Melvins), ki jih redno navajajo kot enega svojih najljubših bendov. Osmi album imenovan 'позади волги нет никакой земли' je izšel letos poleti.  

youtube... myspace... www...
 
     
     
   
     
Nazaj!  
     
 Ocenite dogodek!
Ocena dogodka:   Dogodek še ni ocenjen.  
       
Ocenite dogodek:    
     
 
 
 Pustite vtis ali mnenje!
Ime:    
Komentar:    
     

Dovolite nam, da si vzamemo pravico do brisanja neprimernih in prekomerno žaljivih komentarjev!

 
Prispevki:
 
Trenutno še ni vpisov.
       
 
Na vrh  
noga
      MC Postojna | Brigada | Info: 051 840 004